IX Bayjonn Polish Open Seniors

07.02.2023 13:10

Od 3.2. do 5.2.2023 vyrazili naši dříve narození hráči na další turnaj Evropského okruhu seniorů. Tentokrát do Polského přímořského letoviska Sopoty, kde se uskutečnil již. IX. Ročník turnaje Bayjonn Polish Open Seniros. Do tohoto úžasného města pulzující nejenom sportovním životem se sjelo celkem 237hráček a hráčů z celé Evropy. Na kurtech jsme mohli vidět zástupce, Švédska, Portugalska, Anglie, Ukrajiny, Německa, dokonce i Řecka a dalších zemí. Náš klub reprezentovali Vratislav Vlk a Dan Skrčený. Oba startovali ve dvouhrách a společně ve čtyřhře. Ve dvouhrách se úspěch nepodařilo získat, když oba skončili své putování již ve skupinách. Naopak svou sílu ukázali ve čtyřhře, kde startovali v kategorii 40+. Již v silné skupině narazili naši hráči na 1 nasazený pár v turnaji. Ani tato dvojice nebyla překážkou a po vítězství v celé skupině, postoupili do nedělního semifinále. Zde bohužel sehraná polská dvojice Mariusz Pakulski a Lukasz Szmel (Varšava) byli nad síly kladenských reprezentantů, a tedy bylo z toho 3. místo. Bronzová medaile je nečekaným a o to krásným zakončením turnaje.

Poznámky mimo badminton:

Polsko je neuvěřitelně krásná země, protože:

Dálnice a silnice rychlostní jsou dokonalé, a i když jedete 500km, tak to sviští

Jsou to usměvaví lidé, kteří jsou ochotni pomoci jak v restauraci, v obchodě, na turnaji, zvou vás na party, protože si vás pletou, nebo si vás pletou s hráčem Rafael Hawel a kdo zná, tak ví, že ta záměna je fajn, zase za rok.

Sopoty jsou nádherné město s nejdelším dřevěným mostem v Evropě, město, které žije celý den, nádherné stavby, výborná místní kuchyně a prostor na běhání, jen to moře je takové chladné.

Děkujeme za podporu Město Kladno, Victorsport.cz a klubu

Výsledky: pzbad.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=4665FB41-7B38-4D1C-B813-727520431652

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno