JAK JE HEZKÉ ZISTIT, ŽE NA TURNAJI HRAJETE TAK DLOUHO, ŽE…

19.10.2015 20:20

V sobotu 17.10. jsme společně s Peťou Janošovou, Adél Srbovou, Vojtou Dvořákem a trošku zaspavším Oldou Pokorným vyrazili směr mědvědárium v Berouně. Počasí nám nepřálo a kompas nějak ukazoval směr Králův Dvůr. Medvědy jsme tedy nepotkali, ale za to jsme si užili fajn turnaj. V Králově Dvoře po vylodění jsme si rozebrali soupeře a spoluhráče do párů a s vírou dobrých výsledků jsme se pustili do rozbouřených vln turnaje. Dost bylo poetiky, na turnaji kategorie GPC dospělých si svou premiéru odbyla Adél a premiéra to byla veliká. Společně s Peťou Janošovou vybojovaly krásné 4. místo a škoda v prvním utkání to chtělo více štěstí a mohly porazit budoucí vítězky. Ve čtyřhrách mužů se dařilo D. Skrčenému s O. Pokorným, kteří vybojovali 3. místo.

Turnaj se povedl, každý z hráčů dobře reprezentoval klub na výbornou. Víme na čem je ještě pracovat, ale cesta je správná a výsledky se dostavují.

Fotoreport bude brzo, jen co zprovozním k tomu určené zařízení:)

A co nadpis znamená? Moji svěřenci zjišťovali, kdy jsem byl poprvé na tomto tradičním turnaji a zjistili, že nikdo z nich ještě nebyl na světě:).

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno