JEDENÁCT PLUS ČTYŘI

02.02.2015 13:19

Je za námi další MČR jednotlivců dospělých a do Kladna jsme přivezli další medaili. Ale hezky popořádku. Na MČR jsme startovali z BaC Kladno 3 a přáli jsme si přivézt nějaké medaile. Největší želístko jsme měli v dámské čtyřhře, ale jak praví klasik, tam se nedá předvídat nic. Martina Vacková s Monikou Erbenovou měly v prvním kole nejlepší juniorský pár ČR a své loňské soupeřky ze semifinále. Štěstí se letos přiklonilo na Magdalénu Lajdovou s Denisou Šikalovou, které ve 3 setech naše holky porazily. Patří jim gratulace. Bohužel ani v mixu se nám nepodařilo naplnit žebříčkové předpoklady a prohráli jsme ve druhém kole. V tu chvíli nám zbývala pánská čtyřhra a také jsme fandili hostující hráčce extraligového týmu Martině Vackové ve dvouhře. Cesta za medailí byla naplněná očekáváním, zda Honza dorazí včas na první utkání. Ano dorazil a do přesně v 17.00 hod a v 17.10 jsme nastoupili k prvnímu utkání. Soupeře jsme znali a díky soustředění jsme postoupili mezi posledních 8 na turnaji. Šli jsme zkontrolovat, jak vypadá utkání 1. nasazených Hošek/Jelínek a mladých pušek Budzel/Ptáček. K překvapení všech zvítězila dvojice mladých pušek a bylo vidět, že od raket jim lítají pěkně rychlé střely. Taktika byla jasná a medaile blízko. Ve čtvrtfinále proti mladíkům jsme taktiku rozložili do třech setů a po závěrečném kladivu ode mě (kdo zná můj smeč, dovede si představit:)) jsme si mohli vítězně zakřičet, je to tam:). Mlaďoši ze čtvrtfinále se ještě teď budí hrůzou z naší obrany a útokuJ. Postup do semifinále nám přinesl obrovskou radost a hlavně medaile. Samotné semifinále bylo jiné, než jsme chtěli, Martin Herout s Renkem měli svojí taktiku a ta na nás platila. Prohra nás tolik nemrzela, hřál nás pocit medaile a super výsledku. Mlaďoši ze čtvrtfinále se ještě teď budí hrůzou z naší obrany a útokuJ.

Celkově o tomto víkendu získali hráči extraligového týmu celkem 3 medaile – Jan Jirásek/Dan Skrčený ČM, Martina Vacková – DŽ a na Polském mistrovství získal bronzovou medaili Michal Rogalski.

A co znamená 11+4? To je součet našich všech medailí s Honzou na MČR jednotlivců, říkáme si, že by to chtělo zaokrouhlit, tak uvidíme:).

Poděkování patří všem co nám fandili, především rodinám a také partnerům klubu.

 

Výsledky zde: https://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=22C0A78B-B83B-4C6C-A0EA-27561417C509

Fotogalerie zde

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno