KLADNO CUP 2015

20.09.2015 14:26

V sobotu 19.9.2015 jsme pořádali jubilejní 10. ročník tradičního turnaje dospělých. Letošní rok přinesl velkou porci kvalitního badmintonu v podání dravého mládí a neméně zdatných zkušeností. Turnaj přinesl mnoho dramatických 3 setových utkání. Ve dvouhře mužů došlo v prvním kole na překvapení v podobě vypadnutí prvního a druhého nasazeného hráče. Ve dvouhře žen se podařilo vyřadit první nasazenou hráčku T. Holečkovou naší Petrou Janošovou a to také hned v prvním kole. Nejlepšího umístění z našich hráčů dosáhla H. Hončíková ve čtyřhře žen společně s V. Ondráškovou, když na svém prvním společném turnaji zvítězily. Další medailová umístění se podařilo ve čtyřhře mužů J. Jiráskovi s D. Skrčeným – stříbrná medaile ve čtyřhře mužů, další stříbro do sbírky přidali v mixu společně H. Hončíková s D. Skrčeným. Bronzové medaile přidaly do naší klubové truhlice naše mladé pušky P. Janošová ve dvouhře žen a společně s J. Skrčenou ve čtyřhře dívek. Úžasné zápasy odehrál O. Pokorný, jen chybí malý kousek štěstí v koncovkách, vše přijde. Společně s J. Konupkou si užili pořádnou badm přestřelku ve čtyřhře mužů. Zkušenosti sbíraly J. Hašková s M. Dufkovou a nelze opomenout bojovný výkon sester Řehořových. Všem bych chtěl poděkovat za perfektní reprezentaci klubu a velkou pomoc při organizaci turnaje. Z pohledu pořadatele se turnaj povedl na jedničku a těšíme se příští ročník, kdy si připravíme nějaké novinky.

Zajímavostí byla účast zahraničních hráčů s Vietnamu a Slovenska.

V neposlední řadě bych rád poděkoval společnosti VICTORsport, která dodala ceny pro vítěze dvouhry a čtyřhry mužů. Ostatní vítězové obdrželi ceny od BaC Kladno.

Věřím, že příští ročník si k nám přijede zahrát zase velké množství hráčů a pokusí se získat vavřín na našem velkém turnaji:).

Výsledky: vysledkovy formular KC 2015.xlsx (40692)

Fotoreport:

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno