KLADNO CUP 2016, PÁROVÉ DISCIPLÍNY V REŽII BaC KLADNO

12.09.2016 16:07

V rámci tradičního turnaje dospělých GPC KLADNO Cup, který se uskutečnil na Kladně v sobotu 10.9.2016, si tento badmintonový turnaj zvolili za přípravu čeští hráči, kteří budou startovat na ME ve Slovinsku. Na turnaji se neztratili ani kladenští badmintonisté, když získali 2 zlaté medaile a to ve čtyřhře žen H. Hončíková společně s J. Panochovou z Astry Praha a ve čtyřhře mužů zvítězil pár D. Skrčený s M. Tellerem ze So RadMet Praha. Samotné finále čtyřhry mužů přineslo 3setou dramatickou zápletku, až s cimrmanovským zahlášením – tady je to samý medailista z MČR, jen tam vzadu sedí….:) Ve finále čtyřhry turnaje se střetli hráči, kteří mají nespočet medailových umístění z MČR jednotlivců a na samotné hře tyto zkušenosti znát.

Příjemným návratem na kurty byl start dlouholeté opory extraligového týmu Moniky Erbenové, která si plní příjemné mateřské povinnosti. Monika nastoupila po 16 měsících bez badmintonového tréninku, ale její umění se neztratilo, když společně s D. Skrčeným postoupili do semifinále turnaje.

Neztratili se ani mladí zástupci našeho klubu, když krásné utkání zahrál Olda Pokorný ve dvouhře mužů s pozdějším finalistou V. Smetanou, kterému vzdoroval na 3 sety.

BaC Kladno na turnaji reprezentovali: H. Hončíková, M. Dufková, M. Erbenová, O. Pokorný, V. Dvořák, J. Konupka, V. Vlk, J. Jirásek, T. Modlinger a D. Skrčený.

Poděkování patří Jiřímu Modlingerovi za bezproblémový chod turnaje.

Bohužel chybou, která se stává 1x max 2x za 10 jsem nevložil SD kartu do fotoaparátu a jediná fotografie, která se z turnaje zachovala je tato:

Marek Teller a jeho hračka:) důvod rozmazání fota je zřejmý.......:D

autor: Dan

Poděkování patří partnerům turnaje: 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno