KLADNO JUNIOR CUP A JEHO PODZIMNÍ PŘÍBĚH

17.11.2015 12:22

Na podzimní Kladno Junior Cup se sjelo celkem 49 hráčů a hráček. Bylo vidět, jak někteří tradiční účastníci turnaje na sobě zapracovali a jiní mají náš sport stále raději. Z našich hráček hráčů se turnaje účastnili: Václav Jonáš, Nataniel Skrčený, Klára Jonášová, Malvína Skrčená, Andrea Hanousková a Kateřina Svobodová. Na hráčích je vidět chuť hrát a snaží se stále zlepšovat. Hráči předvedli bojovnost, hysterii, radost, smutek, snahu a občas malý badminton. Vše k tomu patří a věřím, že až se potkáme na jarních KJC a to už v 10 ročníku bude vidět zase o trochu více badmintonu a hlavně radosti z dobře tráveného volného času.

Velká gratulace patří všem našim hráčům za dobrou reprezentaci klubu a především Malvínce k prvnímu umístění na stupních vítězů.

Poděkování si zaslouží celý organizační tým, který neúnavně pracoval na hladkém průběhu turnaje a to jak od vrchní rozhodčí, přes organizátory, tak rozhodčím na skóre. Nelze zapomenou poděkovat obsluze v baru, která podávala oblíbené dobroty.

Závěrem bych chtěl poděkovat partnerům turnaje společnosti VICTORsport s.r.o., která dodala ceny do turnaje.

Výsledky: KJC_2015_podzimni_vysledky.xls (56320)

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno