KLADNO NA ASTŘE

02.10.2018 07:39

Po dlouhé dvouměsíční pauze, vyrazili opět naši hráči ulovit pár bodů a medailových příček na GPC dospělých do Zahradního Města. Čtyřčlenná kladenská výprava (Dan Skrčený, Olda Pokorný, Aďa Srbová a Veronika Čiháková) se toho nebála a hned od začátku nastoupila na kurty před soupeře s bojovnou náladou.

  V mixu to vypadalo velmi slibně, ovšem oba dva páry porazila dvojice Synovec – Staňková ( Oldu s Áďou zastavila v semifinále a poté ve finále porazila i Dana s Čihi).

  Singl si zahráli pouze dva naši hráči, a to sice Olda, který vypadl ve druhém kole a Verča, která ve finále vyhrála proti Šárce Vláškové.

  V poslední disciplíně- deblu- se dařilo spíše pánské části. Dan s Oldou prohráli až v semifinále s dvojicí Waller a Kurz a odvezli si tedy bronz. Dámský debl, který se hrál ve skupině, díky nedostatečnému počtu párů, se moc nevydařil. Holkám se povedl vyhrát pouze jediný zápas a zbylé dva bohužel nedopadly podle jejich představ.

  Z turnaje si tedy každý odvezl alespoň jednu medailovou pozici i nějaké ty body. Po sobotním výkonu si všichni dopřáli zasloužený nedělní odpočinek a teď trénují na mnoho a mnoho dalších turnajů, které mají stále ještě před sebou. 

autorka: Verča Č.

Výsledky: www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=2291EB45-1FA8-4470-8544-00E0FC84653B

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno