KLADNO OPEN U13

28.03.2018 16:49

Předvelikonoční neděli jsme uspořádali další ze seriálů Open turnajů a tentokrát v kategorii U13. V naší hale se sešla hezká konkurence hráček a hráčů z celé ČR a naši mladí se zde neztratili. Početná sestava našich hráčů byla: Samuel Zámiš, Václav Jonáš, Štěpán Kruncl, Kristýna Miksová, Eliška Čiháková a Malvínka Skrčená. Jako rozehrávač se představil Náťa, který ještě do kolbiště turnajového nebyl vpuštěn:). Z důvodu nemocí a zkoušení nových párů se naši vrhli na své soupeře nejprve v mixu. Nejlépe se vedlo Malvínce s novým parťákem pro tento turnaj Filipem Titěrou. Oba podali moc hezký výkon a chyběl kousek a mohlo z toho být semifinále.

Ve dvouhrách ukázaly svoji bojovnost Malvínka s Eliškou, která prohrála svůj zápas o postup do čtvrtfinále až v dramatické koncovce 3 setu poměrem 30:28. Ostatním se dařilo o trošičku méně, ale slíbili, že na tréninku ještě více zabojují v přípravě na další turnaje.

Tentokrát to na medailové umístění našich hráčů nestačilo, ale medailisti z ostatních klubů si ceny, medaile, poháry a focení s velkou raketou a míčkem od společnosti VICTOR užili maximálně. Poděkování patří Malvínce za připravení speciálních cen pro vítěze.

Poděkování patří organizátorům: Hanče H. a manž. Skrčeným.

Výsledky: GPC_pavouk_U13_Kladno_OPEN_25_3_2018.xls (83968)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno