KLADNO OPEN U17 V BARVÁCH MODROBÍLÝCH

25.03.2016 06:35

V neděli 20.3.2016 jsme uspořádali další z řady OPEN turnajů, tentokrát v kategorii do 17let. Do naší haly se sjelo celkem 40 badmintonistek a badmintonistu z celé ČR. Naši zástupci se v turnaji vůbec neztratili ba naopak, prapor modrobílý vyzvedli až ke stupínkům nejvyšším. Naši mladší reprezentanti Radek Janošov a Vojta Volf zvítězili spolu v jednom utkání ve čtyřhře chlapců a Radek Janošov ještě přidal výhru ve dvouhře chlapců. Vojtěch Dvořák si vyzkoušel, jaké to je být ve finále a narazit na soupeře, který chce ještě o stupínek výš. Bylo z toho pro Vojtu 2x krásné 2. místo (dvouhra a čtyřhra) a 1x 3. místo v mixu společně s Adélou Srbovou. Ta společně s Petrou Janošovou opanovala čtyřhru dívek, kterou vyhrály s velkým přehledem. Petra se rozhodla zapomenout na sobotní trápení na družstvech dospělých a modrobílá kladenská vlajka díky její snaze a následnému vítezství zavlála na stupínku nejvyšším – vítězka dvouhry dívek. Všem hráčům děkuji za dobrou reprezentaci klubu a již vědí, že cesta vítezství je dlážděná mnoha hodinami poctivého tréninku.

Velké díky patří manželům Janošovým a Dvořákovým, kteří pomáhali po celý den na turnaji. Bez jejich pomoci by neproběhl turnaj hladce a ke spokojenosti účastníků.

O velikonoční víkend nás čeká další turnaj a tentokrát vyráží 3jice Petra J., Adél S. a Vojta D. do Hradce Králového na GPB U19. Věřím, že se podaří uhrát co nejlepší výsledek.

fOTOREPORT najdete kliknutím na obrázek.

Výsledky zde: Kladno OPEN _U17_20_3_2016_Kladno.xlsx (40982)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno