KLADNO OPEN U17

03.11.2015 16:33

Po úspěšně zvládnutém soustředění TCM se naši hráči Petra Janošová, Adéla Srbová, Jana Hašková, Vojta Dvořák a Michal Morávek se naši hráči účastnili prvního ze série Kladno Open turnajů. Na turnaj se sjela konkurence z celé ČR a celkově se o vavříny ucházelo 16hráčů a 16hráček. Ve smíšené čtyřhře bylo vidět řadu kvalitních soubojů a nejlépe si z kladenských hráčů vedla dvojice M. Štětina a A. Srbová. Ti společně prošli do semifinále, kde jim stopku vystavila svojí velice chytrou hrou dvojice O. Šilhan a A. Antošová. Ondra Šilhan (Jiskra Nejdek) a Adéla Antošová (Astra ZM Praha) nakonec celý turnaj vyhráli. Ve dvouhře chlapců předvedli oba zástupci bojovný výkon. Vojta Dvořák bojoval o postup mezi nejlepších 8, ale ještě trochu chybí k dosažení cíleJ. Druhý mužský zástupce Michal Morávek potrápil na 3 sety pozdějšího vítěze V. Seberu (Astra ZM Praha).

Největšího úspěchu naše hráčky dosáhly ve dvouhrách a čtyřhrách dívek. Ve čtyřhře dívek se podařilo nově složené dvojici Veronika Čiháková s Janou Haškovou zaskočit favorizované 3. Nasazené Mikelovou s Antošovou a postoupily do semifinále. V semifinálovém utkání zaskočily další kladenskou dvojici P. Janošovou s A. Srbovou dokonale agresivní hrou a chyběly 2 míčky od dalšího překvapení. Naše současně nejlepší jun. dvojice Janošová-Srbová již ve finále překvapení nedopustily a jednoznačně zvítězily a získaly první pohár. Velká gratulace patři Janče H. za předvedený výkon, medaile je jednoznačně zasloužená.

O druhý celkový triumf na turnaji se postarala ve dvouhře dívek Petra Janošová, která předvedla velice koncentrovaný výkon a došla si pro zasloužené vítězství. Velice dramatické utkání bylo vidět ve finále, kde se potakala s další účastnicí soustředění TCM, které předcházelo turnaji a to s Veronikou Čihákovou. Další medailové utkání ve dvouhře dívek si vybojovala A. Srbová a to celkově 3. místo.

Všem hráčům děkuji za vzornou reprezentaci klubu a rodičům za pomoc při organizaci turnaje. Díky patří i vrchní rozhodčí Jovaně Skrčené za hladký průběh turnaje.

VÝSLEDKY: Kladno OPEN _U17_1_11_2015_Kladno posledni zmeny - dokonceni.xlsx (39485)

Fotoreport-stačí jen kliknout na obrázek:)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno