KLADNO RYCHLE A ZBĚSILE

08.10.2018 21:09

Od konce září u nás probíhají otevřené turnaje GPC. První setkání badmintonistů proběhlo v kategorii U13. Naši nejmenší se na soupeře vrhli a byli to: Malvínka Skrčená, Klárka Jonášová, Eliška Čiháková, Eliška Jankovičová, Václav Jonáš, Sam Zámiš, Jakub Svoboda a Kristián Škvára. Pro některé premiéra, pro některé derniéra, pro některé boj o body do další sezóny, pro nás radost z toho, že na turnajích startuje více a více našich hráčů startuje na turnajích. Všichni bojovali a pomalu získávají větší zápasovou jistotu. Radost z medailového umístění měly naše holky Eliška Č. s Klárkou J., kterým se podařilo probojovat se do semifinále a braly tedy bronzové.

Výsledky zde: GPC_pavouk U13_KO.xls (54272)

Dalším v pořadí byl o prvním říjnovém víkendu turnaj kategorie GPC U15. Turnaje jsou u nás populární a doslova se k nám sjeli hráči z celé ČR. Když myslím populární, tak při počtu 57 hráček a hráčů čekal nejen je, ale celý pořadatelským tým pěkně dlouhý sobotní den. Naše bravy hájili: Klárka Jonášová, Malvínka Skrčená, Bára Vernerová, Kateřina Svobodová, Kristina Tůmová, Václav Jonáš, Štěpán Kruncl, Adam Hlad, Jan Altera, Martin Korynka, Lukáš (loki) Bystřičan, z pořadatelského týmu to byli: Jovana Skrčená, manž. Skrčení, Martin Altera a Libor Bystřičan. Naši opět prodali, co zatím na tréninku nakoupili a bylo fajn vidět opět veselé tváře po výhrách v 1. kole Bára s Kačkou, v zápasech o pořadí – Malvínka a Václav, Loki v deblu s Honzíkem postupem do čtvrtfinále, trocha smutku po prohraném finále dvouhry – Jan Altera. Turnaj se zvládl a poslední odjížděli spokojeně ve 21:30.

Výsledky zde: Pavouk U15 open 6_10_2018.xls (51200)

Když už v sobotu máme 1 turnaj, tak jsme v neděli 7.10. pořádali i další turnaj, tentokrát kategorie GPC U19. Ten byl komornější, ale výkony o to delší, a i kapku kvalitnější. Zde jsme měli zastoupení v Adéle Srbové, Michalu Morávkovi, Janu Alterovi, Vojtovi Volfovi a jako rozhodčí se své role zhostil Olda Pokorný. V této kategorii je na co koukat a naši se snažili, aby si diváci jejich umění užili maximálně. Miki spolu s novou spoluhráčkou Šárkou Líbalovou ovládli mix a ve sbírce medailí v této kategorii se k nim přidal Honzík s Ádou, kteří brali bronz. Další medaile získali ve dvouhrách Miki – vítěz a Honza po pěkném výkonu bronz. Áďa s Šárkou vybojovaly stříbro a tím zkompletovali.

Výsledky zde: GPC_pavouk_U19_Kladno_OPEN_7_10_2018.xls (72192)

Pár informací pod čarou:

  • Turnaje bychom nemohli pořádat bez pomoci organizačních týmů
  • Turnaje děláme díky partnerům klubu: Město Kladno, Jana Tůmová, MŠMT, VICTORSport.cz – děkujeme
  • Opravdu nemůžeme přijmout více hráčů, než jak uvádíme v propozicích, rádi bychom, ale máme jen 4 kurty
  • Opravdu nás baví tyto turnaje dělat a jsme rádi když se k nám vracíte
  • Opravdu si myslím, že rozpis soutěží je v bodě týkající se povinnosti vzít do soutěže GPC otevřeného turnaje hráče podle žebříčkového postavení s přednostním právem startu výše postavených hráčů špatný - snižuje základnu (pokud se všude přihlásí 1-24 hráč na žebříčku, tak za chvíli budou prázdné haly)
autor: Dan
Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno