KLADNO V 1. LIZE – POPRVÉ VE SKUPINĚ VÝCHOD

31.10.2018 19:35

V sobotu startují soutěže domácích nejvyšších lig družstev – Extraliga a 1. liga smíšených družstev. Po loňské úspěšné kvalifikaci startuje kladenský „A“ tým v 1. lize ve východní skupině. Na tuto soutěž se celým tým a jsme v očekávání co nám soutěž nabídne. V historii klubu jsme nikdy tuto východní skupinu nehráli. Historicky první start si odbydeme dne 3.11. na kurtech v Orlové. Dál už jsme vyrazit neměli, protože když minu poslední odbočku na dálnici, tak si můžeme zahrát družstva v Polsku.

Náš tým jsme doplnili o 3 hráče ze zahraničí – Anetta Niklas (Pol), Jacek Kolumbajew (Pol) a Anje Trepp (SWI) a společně s námi nás můžete vidět 1.12.2018, kdy se soutěž podívá na kladenské kurty.

Informace k soutěži najdete zde: czechbadminton.cz/content/1-celostatni-liga-vychodni-skupina

Před začátkem soutěže jsme oslovili naše hráče (rozhovor připravil M. Morávek) a zde si můžete přečíst jak se těší na společné hraní.

Verča Čiháková

,,Jak jste se tréninkově připravovali na start v 1.lize?´´

- Samozřejmě fyzická průprava je důležitá, ale pro mě má velkou váhu i ta psychická. Tím chci říct, že je důležité nepřemýšlet nad tím kdo proti vám stojí na druhé straně za sítí a jestli zápas vyhrajete či ne. Prostě přijít na kurt s čistou hlavou a podat co nejlepší výkon.                              

 ,,Jaké disciplíny nejraději hraješ a ve které si nejvíc věříš?´´

- Určitě nemůžu říct, že mám oblíbenou disciplínu, nebo že si v některé věřím méně a v některé více. Každá je svým způsobem jiná a každá má svá pro a proti.

Áďa Srbová

,,Jaká je tvoje příprava těsně před zápasem? Máš speciální před zápasovou přípravu?´´

- Těsně před zápasem se snažím hlavně uklidnit a psychicky se připravit na zápas. Speciální asi ne. Jen se snažím lehce rozpohybovat.                       

,,Máte nějaký klubový pokřik, nebo něco podobného?´´

- Na začátku turnaje máme schůze, kde se nás snaží trenér namotivovat. Většinou na konci si všichni společně zakřičíme.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno