KLADNO V PARDUBICÍCH

04.04.2018 07:35

   V sobotu 31. 3. 2018 se naše malá výprava jela poprat se soupeři tentokrát do Pardubic na turnaj Grand Prix B kategorie U19. Z 95 hráčů z celé republiky odstartovali i 3 naši: Michal Morávek, Vojtěch Volf a Veronika Čiháková.

   Jako vždy se začalo smíšenou čtyřhrou, kde až ve druhém kole naše hráče Verču s Míšou zastavila dvojice Studená, Matula.

   V pánském singlu se Míšovi vedlo obdobně jako v mixu , v prvním kole vyhrál nad Dominikem Hykyšem, ale v kole druhém bohužel prohrál nad Martinem Slívou.Vojta také statečně bojoval, ale jeho síly nestačily na Václava Obhlídala a tím pádem ani na postup do druhého kola. V singlu dámském se Verče podařilo dostat až do čtvrtfinále, kde ji ale nepustila dále nasazená dvojka Anna Škarková.

   V posledních zápasech- dámském a pánském deblu se také nedařilo. Vojta s Martinem Chumchalem nestačili na pražskou dvojici Malý a Toman a Verča s Terezou Hřebíkovou prohrály třísetový zápas v prvním kole proti Růžičkové a Chadimové.

   I když si kladenští tuto sobotu na žádný kov nesáhli, nevzdávají se, sbírají síly a trénují na další turnaje a medailové pozice.

autorka: Verča Č.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno