KLADNO VE VODÁCH KATEGORIE U19

17.10.2018 19:08

V sobotu 15.9. se Michal a Vojta vypravili na otevřený turnaj GPC U19 do Pardubic. Začalo se smíšenou čtyřhrou, kterou hrál jen Michal. Ten se svou partnerkou Šárkou Líbalovou vybojoval první místo.  Ve dvouhře nastoupil i Vojta. Tomu se v semifinále postavil Jan Blažek, na kterého Vojta nestačil a skončil třetí. Michal kvůli bolavým zádům prohrál ve čtvrtfinále.  Následovala čtyřhra, ve které se Vojta i Michal se svými spoluhráči setkali ve finále. Tento zápas ovládl Michal s Adamem Ehmem, kteří ve dvou setech porazili Vojtu s Tomášem Hynkem.

Výsledky: Kopie - vysledky_gpc_u19_pardubice_2018-09-15.xls (51200)

Autor: Vojta V.

11.10. jsme odhodlaně vyrazili do Brna.

Této úžasné události se zúčastnil plně vybavený tým, Áďa Srbová, Bára Vernerová a Verča Čiháková. Za „mužskou“ část jel Jan Altera, Michal Morávek, Vojta Volf a Vojta Dvořák. Nezbytnou část týmu tvořil trenér Dan a jeho koučování, bez kterého by se neobešel ani jeden z nás.

Po příjezdu a jídle jsme se odebrali do haly na lehký přípravný trénink na zítřek.

Hned druhý den proti nám nastoupil SK Prosek Praha. Hrály se čtyři singly, dva debly a jeden mix. Začátek nebyl úplně slavný, i přestože jsme se všichni snažili urvat body, jak jsme mohli. Nakonec se nejvíc zadařilo Mikimu, který nám v prvním kole získal bod.

Jako náš další soupeř byl BK Deltacar Benátky nad Jizerou. Na kurty jsme nastoupili v plné parádě s hlavou vzpřímenou a úsměvem na tváři. Z kurtu jsme odcházeli pyšně a s hlavou ještě výš. Pořádně jsme zabrali a nakonec vyhráli 4:3.

Náš třetí a zároveň poslední protivník byl B.O.Chance. Ti nás sice porazili, ale to nám zase tak moc nevadilo, když náš poslední zápas dne, mix Áďa a Miki, fanděním skončil výhrou pro Kladno.

Výsledky:www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=D6F317F9-A823-4F29-8586-53C78A484092&d=20181012

Autor: Bára Vernerová

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno