KLUBOVÉ AKCE PRO ČLENY A PŘÁTELE KLUBU

16.04.2018 14:41

První polovina letošní sezóny se blíží ke svému závěru a je čas dát prostor i jiným tradičním setkáním než jsou tréninky a turnaje. Zde je přehled akcí, na kterých si můžeme společně popovídat a užít si i jiných radovánek něž jsou spojenené s opeřeným míčkem.

První akcí je tradiční vítání jara, tedy čarodejnice. Kdo si chce užít vítání jara u naší haly, nechť se dostaví 30.4.2018 od 18:00 hod k hale, kde společně zapálime oheň, opečeme vuřty a počítáme s tím, že se přespí v hale. Hned druhý den 1.5.2018 proběhne v rámci svátku práce 2. letošní brigáda. Bylo by krásné dokončit úklid okolo haly, uvnitř haly, atd.. Sraz na tuto akci je v 9:00 hod, rukavice a hrabičky s sebou. Na tyto akce je od klubu zajištěno pití pro malé i velké:).

Hned za týden tedy od 6.5. do 8.5. pořádáme výšlap na Snežku. Na tuto akci jsou ještě volná 4 místa a kdo by měl zájem (určeno pro členy i rodiče, mohou i zvlášť), tak se ozvěte na e-mail: badmintonkladno@seznam.cz.

A tradiční akcí je BAC NA VODĚ, které proběhne 15.-17.6.2018, informace najdete níže na stránkách.

Poslední letošní akcí do letních prázdnin bude turnaj Rodiče proti Dětem, na kterém zakončíme 1 část sezóny. Tuto akci plánujeme na 24.6.2018 od 10:00 hod.

Jednou z našich prorit do prázdnin je zakoupení nastřelovacího stroje, který by sloužil všem tréninkovým skupinám. Tento pomocník by nám velice zlepšil práci při tréninku. Rádi bychom touto cestou oslovili případné sponzory, kteří by nám na tohoto pomocníka (MAXE) přispěli. V ZOO je možné adoptovat zvíře, tak pokud najdeme adoptivní rodiče na tohoto pomocníka, budeme rádi. V případě zájmu se obracejte na e-mail: badmintonkladno@seznam.cz. Děkujeme

Jinak bychom vám rádi sdělili, že se nám v rámci projektu Děti na startu podařilo zapojit badminton na 2 ZŠ v Kladně. Věříme, že tato vzájemná spolupráce pomůže dalšímu rozvoji závodního badmintonu na Kladně. Tímto patří veliký dík zástupcům Dětí na startu, kteří si nás vzali pod svá křídla.

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno