KLUBOVÉ ČARODEJNICE V BARVÁCH

01.05.2015 08:34

V rámci čarovného sportovního duchu a ducha fair play jsme naše letošní čarodejnice zahájili sportovním kláním mezi skupinou Švihlíkovců a Skrčendů. Soutěže to byly úžasné a výkony ještě lepší. Kdo zvítězil: to ví jen účastníci tohoto tajemného zívodu, ale jistě zvítězil duch klubu. Poděkování patří především Lubošovi se Zdenkou, kteří toto připravili.

Zde je zachycen náš nejlepší ohňový mužíček - musíte hledat, použil "maskování". Děkujeme Ti ohnivý mužíčku, kteří si nejdříve posekal trávu, naštípal dřevo a úžasně přikládal:).

Zde v pozadí zachycena skupinka diskutujících, tak kolik dneska ty naši asi dostanou...v souběhu s našemi čarodejnicemi se konalo fotbalové utkání. Naši borci při opékání dali 10 kousků nápoje obohaceného o "B" vitamín. Naši fotbalový kolegové také obdrželi 10 kousků, ale asi z toho měli menší radost než naši borci:).

Zde je vidět jak tajemno tohoto svátku temných sil obstupuje kolem našich bojovníků. Naše kouzla jsou silnější a náš druid nápojonix namíchal opět kvalitní kouzelný nápoj colanix:).

 

Rohlíčky byly obzvláště vypečené:)

Po skončení bojů

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno