KONDIČNÍ PŘÍPRAVA VE STÍNU BLY

16.07.2017 14:24

Chvilku jsme si odpočinuli od badmintonu a už nám začala letošní kondiční příprava. Máme to štěstí že i letos jsme mohli vyrazit za našimi přáteli do krásného francouzského města Bourbon Lancy. Toto městečko nám letos poskytlo azyl úplně dokonalý. Zázemí jsme nalezli v campu, který skýtá možnosti jako svůj venkovní bazén, úterý co úterý za námi přijede místní pan fromage se svojí širokou nabídkou sýrů, každou středu nás vyzývá k ochutnání místní pizza vůz své pochutiny, mezi tím si pro čerstvé bagety zabíháme 4-5km do Boulangery k usměvavé paní majitelky, která díky nám oprášila svoji znalost angličtiny i španělštiny, dopoledne jsme vyplnili různorodou aktivitou v podání vytrvalostních cvičení pří výběhů starých cest a cestiček, které pamatují římské vojevůdce, nalezli jsme zázemí v parku místního malého zámečku, který slouží jako letní školka a na jeho zahradě jsme pravidelnými skoky klepali na tajemství, která čekala, až je pří kličkování mezi letitými sekvojemi objevíme. Za první týden jsem zvládli pro pobavení přijedšív turistů a návštěvníků běhat 2x 10m okruh, kdy čas se stlačil na hranici 50min, posilování je úžasné, když si u něj opakujete francouzská slovíčka při hře dobble a když prohrajte, tak si výběh dáte po schodech, které jsou v malém parčíku u lázeňského městečka. Každé ráno čerstvá bageta znamená dalších 30km běhu a k tomu jeden den cyklovýlet za vodními kanály v okolí a v návštěva Mikiho zámečku a města duchů je odměněna 40km v nohách. Odpolední program si zpestřujeme tréninky v hale s hráči místního klubu, kteří nám tuto letní přípravu v čele s představiteli města umožnili. My se jim za to vše odvděčujeme zábavnou formou tréninku, kdy všichni za pár dní už nic necítí. Opět jsme plni zážitků ze společného setkání z místa, které nám přirostlo velice k srdci. Nejenom místo, ale především naši přátelé. Nedá se popsat vše co jsme tu prožili a jsme za tuto možnost kondiční přípravy velice vděční, vždyť mít možnost v tomto krásném prostředí se připravit místo atletických stadiónů je velice inspirující.

Je to letos opět odměna pro Michala Morávka s Vojtou Dvořákem za celou sezónu. Druhý týden naší společné kondiční dovolené jsme si obohatili o setkání s našimi přáteli a domlouvání dalších společných akcí. Již teď se těšíme na ty odvážlivé 3, kteří s námi absolvují naše srpnové soustředění.

Rád bych poděkoval své ženě, bez které bychom se zde opravdu nedomluvili, všech s družebního výboru a také členům badmintonového klubu Bourbon Lancy za tuto jedinečnou možnost setkání, která z mého pohledu je velice výjimečná. 

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno