KONEC A ZVONEC

26.01.2015 17:12

Nedělní dopoledne 25.1.2015 bylo určené pro utkání posledního kola základní části Extraligy. Co víc si přát na poslední kolo základní části než tým, který oplývá množstvím reprezentantů, mistrů republiky, zahraničních hvězd? Přát si můžeme pouze dobrý výkon, žádné zranění a vítězství. Povedlo se nám opět připravit halu tak, že diváci mohli být spokojeni. Přišlo jich tolik, že snad tu tribunu opravdu budeme muset postavit. Utkání přineslo neuvěřitelně dramatickou podívanou. Střetnutí naší jedničky Michala Rogalského proti české jedničce Petru Koukalovi přineslo top badminton, jaký ČR a Kladno dlouho nezažilo. Náš Michal získal cenný skalp po 3 setovém boji pro nás. Další utkání mezi naším Maciejem Polakovskim a hostujícím Kubou Bitmanem přinesl ještě více dramatična. S větším kouskem štěstí na 3 sety také zvítězil náš Maciej. Další bod po soustředěném výkonu přinesly Monika s Martinou proti Domice Koukalové s Bětkou Bášovou. Pak už nám chyběl kousek k důležitému bodu za remízu. Bohužel jako v celé sezóně nám kousek štěstí chyběl a prohrané koncovky jednotlivých utkání nám další bod nepřinesly. Celkově patří celému týmu pochvala za bojovnost a snahu o nej výsledek. Plán sezóny jsme měli jiný, ale už teď se těšíme na play out, kde svoji sílu předvedeme a příští rok jsme na začátku znovu:).

Velké poděkování patří všem z klubu, kteří nám fandí a pomáhají. Bez vás bychom nemohli fungovat. Sobotní příprava haly, kdy Radka J. s Dášou D. krásně vyčistily bar, Vráťa s Petrem udělali reklamu, mlaďoši a mlaďošky uklidili tuby, upravili zázemí, vyčistili koberce, které pak otestovali. Nedělní pomoc a pohled na mladý tým, který pomáhá a učí se od těch opravdu profesionálů přinesl taky hezký pohled. Díky všem rozhodčím, jak vrchní Jovče Skrčené, tak hlavním Oldovi, Janče a Monče, dále pak score a line rozhodčím. Vojta D. se nenechal nikdy rozhodit od hráčů a Vojta V. se už nenechá rozhodit od hvězd.:). Áďa Srbová úžasný moderátor akce, Jarda Srb balič a rozbalovač koberců. Děkuji

Diváci: Abychom museli vyndat lavičky i z šaten, tak to se nám ještě nestalo, opět náš marketing Láďa L.,  Áďa S. a Monča D. zafungoval super. Návštěva naší nejvyšší H. Procházkové, předsedkyně svazu, I. Škáchy za STK, který dohlédl na průběh, přinesla tomuto utkání další punc důležitostií. Divákům moc děkuji, opět úžasná atmosféra a bez vás by se nám hrálo špatně. Povedlo se nám udělat malou autogramiádu pro diváky. Pro fanoušky z daleka máme poslední zbytky limitované edice všech pozvánek na naší extraligu. V případě zájmu mě kontaktujte a na MČR v Karviné není problém  předat.

Kdo nepřišel, může jen litovat, my tam byli a bylo to super.

Závěrem bych se chtěl vyjádřit k reklamě, díky které jsme měli o popularitu utkání zajištěnu. Žádost o posunutí termínu jsem inicioval na základě pracovních povinností hráčky Martiny Vackové. Nejprve jsme museli vyřešit se všemi účastníky utkání, zda se změnou mohou počítat. Po odsouhlasení všech hráčů, a že oba týmy mají plno hvězd, jsem požádal o přesunutí termínu STK. Vše toto naše regule umožňují. Vynořené spekulace jsou pouze obrazem mysli těch, kteří tuto antireklamu na sebe provedli. My ke svým divákům, partnerům klubu pracujeme profesionálně, ale jinde to mají jistě jinak. Za tuto publicitu děkujeme, když se podívám, v jakých sestavách nastoupila většina týmů k poslednímu kolu, tak nevím, jestli to zmanipulování nebylo jinde. Toto si každý musí vyřešit sám.

Těšíme se na baráž a případně další ročník extraligy, nás se nezbavíte:). Tzn., žádný zvonec:)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno