KONEC SEZÓNY...?

18.04.2013 13:24

Pomalu nám končí letošní sezóna, slunce a s ním i teplo se nám nečekaně vrátilo a protože v tělocvičnách už budeme hlavně přes týden, tak bude krásně a víkendy se nám budou smát v podobě dešťových kapek:). Abychom si to loučení hezky protáhli, tak připomínám nejvýznamnější akce pro badmintonisty, které si každý musí zaznamenat do svého kalendáře správného badmintonisty a následně se účastnit. Čeká nás seriál turnajů Kladno JUNIOR Cup 2013, který začíná již tuto NEDĚLI 21.4.2013, následovat bude 2. kolo 4.5.2013 a velké finále se uskuteční 18.5.2013. Turnajem pro naší věkem pokročilejší generaci badmintonistek a badmintonistů bude letní VC Kladno 8.6.2013-otevřený turnaj jednotlivců. Naším domácím a oblíbeným turnajem pro členy klubu, jejich rodiče, prarodiče, tetičky, strýčky, domácí mazlíčky je již několikátý ročník turnaje Rodiče vs. děti, kdo si odnese letos korunu pro krále v termínu 9.6.2013? Poslední akcí, která nám ukáže jak zdatně dokážeme plavat nejen při badmintonových utkáních bude klubová akce Titanic vs. Berounka od 21.6. do 23.6.2013 - očekáváme veliký počet účastníků a přívalové deště:)

Aby nám ten čas utíkal lépe, připravil jsem si pro vás pár momentů z proběhlé části sezóny:

Každý správný badmintonista zná legendární turnaj Proškův mem.. Pro ty kdo ho ještě nevyhráli jsme zaznamenali výhru, kterou získáte po otevření krabice s legendárním pohárem...:)

Letos jsme odehráli finále extraligy a výsledek už je znám. Zde je záběr nejúspěšní hráčky týmu při pozorování ostatních členů v boji. Že by se jí honila hlavou základní otázka: Proboha, co tam zase hrajou?

Někde jsme zaslechli, že Ivo není dostatečně atletická postava na badminton, tady vám přinášíme důkaz, že je víc badmintonista, něž někteří atleti. Podprahová informace je ta, že při finále extraligy jsme ho vždy našli u tašky s čokoládou..:)

Vracíme se k legendárnímu turnaji mem. P. Proška, večerníček má bratry v triku, tam se potkaly slečny v triku, jenom ta prostřední je nějaká ošklivá, ale v pohádkách je vždy jedna ježibaba s fousama:)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno