KP U19 BENÁTKY NAD JIZEROU

10.11.2015 07:29

V neděli jsme plánovali rozdělení výpravy na „dospěláky“ – mladší 18 let a starší 15 let a juniory – ti nad 18 a ne pře 19. Pořadatelé a osud byl proti a naše cesta vedla společně do Benátek nad Jizerou. Díky naší výpravě o 6 hráčích dostal Oblastní přebor punc turnaje a ne jak opakuji několik let zbytečně ztraceného času.

Zde udělám odbočku – všude ve světě je trend rozšiřovat základnu a každý svaz se snaží napomoci. U nás přes moje opakované návrhy na otevření turnajů tak, abychom měli širokou základnu, ze které pramení řada výhod, je stalé tendence to hráčům, trenérům a sponzorům znechutit. Každého pořadatele potěší, když má plnou halu hráčů. Není to jen o kritice a návrh žádný – návrh je jednoznačný, udělejme z Oblastního přeboru postupový turnaj na MČR pro hráče, kteří nemají přímý postup, případně otevřeme MČR z průběžného žebříčku.

                Byl to turnaj, který některé nezastihl v dobré formě, ale i to se stává. Naopak někteří vybojovali své první velké medaile a nechyběl kousek a mohla být i zlatá. Všichni předvedli momentální maximum, je zde vidět správně nastavená cesta. Důležité je si uvědomit, že trénink je potřeba přijmout jako celek a stále pracovat.

                Gratuluji všem za dobrou reprezentaci a dovolím si vyzvednout Vojtu Dvořáka, který byl nejšťastnějším účastníkem a zjistil, že je potřeba dodržovat věci na tréninku, dále Adél Srbovou s Peťou Janošovou, které zjistily, že pokud dodrží rady trenéra, tak se rychle zbaví jednoho komplexu:).

Výsledky: pavouk U19.xls (96768)

MEDAILISTÉ: Jovana Skrčená, Adél Srbová, Vojta Dvořák, Monika Dufková a Petra Janošová

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno