KVALIFIKACE DO EXTRALIGY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV

13.05.2024 10:20

V sobotu 11.5.2024 jsme vyrazili směr Český Krumlov na baráž o postup do Extraligy smíšených družstev (domácí nejvyšší soutěž). Náš tým se chtěl porvat o postup po 8 letech. Tým byl připraven ze sebe vydat maximum a také to tak vypadalo i v průběhu utkání. Svoji sílu ukázaly naše polské posily Cybulski-Hankiewicz, kteří v krásném zápase přinesly 1 bod pro nás. O. Běhounek neneachal nic náhodě a profesorkým přehledem přinesl druhý bod. 1. čtyřhra mužů díky naprosto nekompromisnímu tlaku na stranu soupeřů (Janáček-Švejda), čtyřhra žen byla také ukořistěna soupeři a na řadu šly nejdůležitější utkání letošní sezóny. Ve dvouhře mužů se sobě postavili deblový specialisti Cybulski (Kl) proti Janáček (ČK). Nás Robert předvedl ve svém posledním představení opět galakoncert, zvítězil a přinesl 3 bod. Pro postup do Extraligy stačilo vyhrát už jen 1 utkání. Nejblíže k tomu měla 2. čtyřhra mužů ve složení Skrčený-Morávek. Našim hráčům se povedlo vyhrát první 2 sety a ve 3 setu měli za stavu 10:8 2 matchbally. Bohužel větší chuť soupeřů po vítězství přinesla v závěru tohoto setu obrat na stav 12:14 pro soupeře. Čtvrtý set vyzněl také lépe pro soupeře 11:7 a v pátém rozhodujícím utekli soupeři ještě z 1 matchballu na za stavu 10:9 a dokonali obrat, když zvítězili 12:10. V posledním zápase měla těžkou roli Jana Adámková proti úřadující vícemistryni ČR – Lucce Černé. Lucka nepřipustila žádné překvapení a soupeři si zaslouženě mohli vychutnat záchranu v soutěži. Už se nikdo nebude ptát, že profesor měl ve čtvrtek 39,5, Malví v pátek trávila s kyblíkem na…Miki dobral ve čtvrtek ATB a šéf od středy ležel s teplotou a nečekaně Bobi neměl nic zlomeného (jen namoženou ruku z tréninků a smečoval jen na 50% podle něj). Prostě jsme do toho šli a za rok budeme silnější.

Soupeři byli lepší je potřeba pogratulovat. Poděkování jim patří za celkový přístup, připravenost haly, důstojnou diváckou kulisou (ano Miki vyhráli jsi nanuka), perfektní vrchní rozhodčí Hanku Milisovou a fair play přístup v rámci doplnění sestavy.

Celému týmu za letošní sezónu děkuji, bylo neskutečné, co se nám povedlo a věřím, že si každý odnese minimálně krásné vzpomínky a k tomu pohár a medaili za historické 1. vítězství v měření východní a západní části 1. ligy v ČR – to už je vaše navždy:).

Za tým v sezóně nastupovali:

Malví Skrčená, Paulí Hankiewicz, Jana Adámková

Robert Cybulski, Mateucz Golas, Adrian Dziolko, Jan Altera, Ondra Běhounek, Michal Morávek a hrající kapitán Daniel Skrčený.

Poděkování patří našim partnerům v čele s Městem Kladno, NSA, VICTORSport.

Velké díky patří našim fanoušků, děkujeme za vaši podporu

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno