LETNÍ KLUBOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ 2017

23.08.2017 08:44

Naše letošní soustředění je za námi a jaké bylo? Bylo jiné, nové, věřím, že hodně veselé, unavené, poznávací, tréninkově vyvážené, mezinárodní a hlavně naše. Celkem se nás sešlo 39, což je rekord a výzva na příští rok. Podařilo se nám opět zrealizovat dobrý model tréninků a to, že 2 skupiny jsou v hale a 1 skupina si užívá atletické přípravy venku. Všemi milovaná rozcvička byla na programu i letos a někteří si v rámci zvýšení své výkonnosti přidávali žabáky navíc, jen další 4 dny chodili jak kačer Donald. Velice příjemnou novinkou bylo zařazení odpoledních a večerních her, které si pro soustředěné hráče připravili Áďa S. a Tomáš M.. Tomáš M. měl o program postaráno od ranního rozbřesku až k večernímu kuropění a to tím, že se ke svým tréninkům staral o rozbolavěná těla.

Úžasným momentem byla naše noční bojová hra. Za toto patří díky Ádě jako autorce a všem pomocníkům badmintonového ďábla, kteří společně navedli účastníky na správnou cestu jejich osudu. Bojovka to byla hlavně pro naše francouzské kamarády, kteří takovou akci zažili poprvé v životě a krom zážitků si někteří odnesli i velice zajímavé modřiny, když na cestu vyrazili mimo vytýčenou trať.

O kulinářské zážitky se nám staral pan kuchař, který dostál své tradici a my jsme si dovolili jeho umění doplňovat pro něj neznámi plodinami z řad ovoce zeleniny a mléčných výrobků.

Naši nejmenší poznali strom poznání a u něj poznali, že i cesta může být cíl, jak praví hudební klasik. Všechny tréninkové skupiny odběhaly povinné běhy, odtrénovaly všechny cvičení a bylo pozitivní vidět, že i ty květinky, které jako každoročně podcenily letní přípravu, po týdnu začaly objevovat krásy správného pohybu po kurtě. U nejmenších jsme pracovali na správném split stepu a přátelé co myslíte…no je tam.

Soustředění splnilo pro mě vše, co mělo a podařilo se zase o kousek posunout náš klub dále. Poděkování patří především trenérům: Jirka M., manželům Švihlíkovým, Hanča H. a také partnerům soustředění, bez kterých by se nepodařilo zvládnout ekonomicky.

A letošní podzimní kolekce oblečení na tuto část sezóny se nese v barvách Petrol, jak si můžete prohlédnout na našich modelkách.

A víte, kdy nám vlastně skončilo letošní soustředění – v úterý odjezdem našich přátel z Bourbon Lancy a teď už se pomalu a jistě připravujeme na sezónu, která nám již klepe na vrátka. Tak za rok v termínu 16.8.-25.8.2018 bude další díl, a to nás čeká již dospělé soustředění, protože bude 18. A doufáme, že ho jeho plnoletost oslavíte s námi:).

autor: Dan 

 

PARTNEŘI SOUSTŘEDĚNÍ:

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno