LETNÍ OLYMPIÁDA DĚTÍ

21.06.2017 20:23

V letošním roce se opět koná Letní olympiáda dětí a mládeže a na tuto velkou domácí sportovní akci si mezi 4500 účastníků vybojovali právo startu i naši 2 zástupci. Jsou jimi Jan Altera a Michal Morávek. Pro náš klub je to veliký úspěch a také pro kluky je to odměna za poctivou celoroční práci. Tato akce ukazuje malým sportovcům, co je může čekat, když budou poctivě trénovat a dávat svému sportu vše. Mohou se zde setkat i s ostatními nadějnými sportovci, vidět zajímavý doprovodný program, a hlavně zažít a nasát tu užasnou atmosféru.

Věříme, že se našim zástupcům bude dařit, celou akci si hezky užijí a pokud bude stát při nich štěstí, tak se podaří i získat nějakou medaili. Naši zástupci budou hrát dvouhru, společně čtyřhru a nastoupí i do mixu.

Jsme velice hrdí na to, že budou kluci reprezentovat jak Středočeský kraj, tak BaC Kladno na LODM. Děkujeme za podporu Městu Kladno.

Pokud náhodou naše mladé naděje ještě neznáte, tak vám je rychle představíme:

Michal Morávek – hráč BaC Kladno, v současné době 4. hráč českého žebříčku v kategorii U17 a největším úspěchem je 3. místo na MČR U15 v roce 2016, přezdívka Miki

Jan Altera – hráč BaC Kladno, v současné době 7. hráč českého žebříku v kategorii U15 a největší úspěchem je 3. místo na MČR U13 v roce 2016, přezdívka Mimino

Kluci, jak jste se cítili, když jste zjistili, že jste se nominovali na LODM?

Michal: Tak je to velká zkušenost a taková příležitost se vám naskytne jednou v životě, takže jsem za to určitě rád.

Jan: Byl jsem překvapen, že zrovna já, takže super

Na co se nejvíce těšíte?

Michal: Nejvíce se těším na zahájení celé olympiády, na které má přijet i kapela Slza, takže myslím, že to bude super zážitek.

Jan: Na čtyřhru s Mikim

Máte před turnajem své cíle, kam byste chtěli dojít?

Michal: V mixu s Kačkou Zuzákovou, se kterou máme velké předpoklady, bych se chtěl dostat nejméně do semifinále a nejlépe se pokusit vyhrát. A jinak se budu snažit uhrát co nejlepší výsledek.

Jan: Nezkazit si nadšení z olympiády, nezranit se a dobře dojet domu

Nějaký vzkaz soupeřům?:)

Michal: Poctivě jsme s Honzou trénovali, takže to jistě nevypustíme. Budeme se snažit hrát do posledního balónu, ať proti nám stojí kdokoliv.

Jan: Užijte si také olympiádu

Hodně štěstí a ať si akci užijete a hlavně, žádné zranění a mnoho úžasných zážitků.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno