LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ

02.09.2021 07:39

V sobotu 21.8.2021 jsme zahájili již 19. soustředění a velkou změnou bylo to, že soustředění probíhalo v domovské hale na Kladně. Byli jsme plni očekávání, jak se nám podaří skloubit tréninky, ubytování, stravování a volný čas pod jednou střechou.

Měli jsme opět to štěstí, že přijeli hráčky a hráči, kteří chtějí pracovat, jsou ochotní pomoci a mají chuť se zlepšovat. Účastníci byli z pořádajícího klubu BaC Kladno, z BK Hořovice, Nejdku a Chemičky Ústí nad Labem. Trenérsky jsme si role rozdělili mezi Jiřího Modlingera, Hanku Hončíkovou a mě.

Díky nové úpravě přilehlých prostředí bylo možné posedět venku u haly, zahrát si basketbal, rozcvičky probíhaly v okolních lesech, podařilo se stihnout výlet na kolech – letos nám na výletě nepršelo. Jídlo jsem měli zajištěné díky ochotě majitele Hospůdky Na Garážích – kterou můžeme jen doporučit a panu Jiřímu Styblíkovi patří veliký dík za přístup. I letos se nám podařila zajistit trika pro hráče od partnera klubu společnosti RaketSport, s.r.o. – VICTOR. Vyzkoušeli jsme si spolupráci na zajištění snídaní díky Hanče a díky všem, kteří měli službu na snídaně a svačiny.

Co se týká tréninků, tak hráči zvládli tréninkový plán v maximální kvalitě a bylo znát, kdo letní přípravu nepodcenil. Pracovali jsme na pokrytí celého kurtu a také na výbušnosti při zakončení výměn – tedy na Viktora Axelsena. Hráči byli rozděleni na 2 tréninkové skupiny a vždy 1 skupina pracovala v hale a 2 na atletické přípravě a následně obráceně.

Je potěšující, že soustředění se účastnili i hráči našeho SpS a pilně se připravovali na novou sezónu.

Bohužel zádrhelem soustředění bylo počasí, které nás ven moc nepustilo, ale účastníci soustředění se ukázali jako správní sportovci a trávili čas stolními hrami a večer ještě doprovodnými zápasy.

Chtěl bych všem hráčům poděkovat za přístup a popřát jim mnoho úspěchů do nové sezóna a teď víte, že se jen tak z něčeho nepo….. Jsem rád, že už jsou všichni zase ok a nabrané tréninkové zkušenosti mohou uplatnit na turnajích.

Za BaC Kladno, z.s.

Bc. Daniel Skrčený – předseda klubu

Foto naleznete zde

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno