Luxusní článek pro Vojtu

16.02.2015 09:47

  Sobota 14.2. byl pro Vojtu a Péťu již dlouhoočekávaným dnem D. Oba totiž narazili na jejich obávané soupeře.

     Vojta šel bojovat jako první. Nastoupil proti Pavlíčkovi z Benátek nad Jizerou, který ho až dodnes porážel ve třech setech. Na kurt Vojta nastoupil s odhodláním, vytrvalostí a kouskem štěstí. Sice si fyzičku nechal na zábradlí na Sletišti, ale i tak hrál velmi vytrvale a bojoval až dokonce. První set se moc nevydařil, ale pak mu dal "tréňa" pár odborných a užitečných rad, které byly pro Vojtu opravdu cenné a pomohly mu k výhře. Druhý set Vojta hodně napínal, protože si nechal protihráče utéct o čtyři body. Ale nakonec sebral všechny síly a vytáhl to ze skóre 15:19 na 21:19 a tím si druhý set vyhrál. Třetí set byl asi nejnapínavější ze všech. Hráči se dopracovali až ke skóre 22:22. Tady se Vojta vyzdvihl a sebral své poseldní síly a trochu toho štěstí. Fanoušci zaťali pěsti a jen čekali až dopadne poslední míček. Pak se všem ulevilo a Vojta se stal nejšťastnějším člověkem na světě. Všichni z toho měli obrovskou radost. Teď už stačilo jen doufat, že ho v tom nenechám a také se překonám...

     Měla jsem dvě šance sama sebe přeprat, ale více mi záleželo na té druhé a to proti Janě Adámkové. Už z minulého turnaje jsem věděla o svém bloku a moc jsem o něm přemýšlela a myslím, že už vím jak jej překonat.

     V prvním setu se Janě moc nedařilo a to mi napomohlo k vítězství. V druhém už to, ale bylo horší. Jana přišla na to co hraji a já to musela změnit. Tento set byl napínavý až do poslední chvíle a nakonec pár hloupých chyb přihrálo Janě, které ona plně potrestala a tento set tedy vyhrála v poměru 22:24. Ale stále tu byla šance vyhrát. V posledním třetím setu jsme byly vyrovnané, ale mně se podařilo ke konci setu soupeřce utéct asi o čtyři body. S tímto náskokem jsem ještě udělala dvě chyby, ale vítězství jsem nakonec dosáhla. Byl to boj a já děkuji všem fanouškům, kteří mi fandili a drželi palce.

     Takže jsem v tom Vojtu nenechala ( to bych ti přece neudělala;) ). Doufám, že se nám bude takto dařit nadále a držíme všem ostatním palce, aby také co nejdříve prolomili svou smůlu i prohry proti určitým hráčům. Jeden za všechny,všichni za jednoho!!

     Vojto...placák!! :D

autorka: Paťa J.

A tady máme naše hvězdy v akci:

slečna profesorka:

a Vojtův skok ke štěstí:

Udělali jste mi radost a víte co vám říkám....bojovat a kdo je nejlepší....:) gratulace všem kdo bojovali

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno