MČR JEDNOTLIVCŮ, ÚSVIT NOVÝCH HVĚZD

08.02.2017 13:36

Od pátků dávných se každý kladenský badmintonista snaží vydrápat se do svitu luny a být odrazem hvězd. I toto MČR jsme se o to snažili. Obtěžkáni mnoha lety zkušeností, medailí a ošleháni léty na kurtech jsme vyrazili do Liberce za dalším odrazem svitu hvězd. Štěstěna nám byla nakloněna a los jsme si přímo užívali. Zjistili jsme, že mladé pušky (čti mladí a nadějní badmintonisté) chtějí uzmout z lesku našich dní. My jim nedali své kůže lacino, ale vítězství se nedostavilo. Těm, co zvítězili nad námi a jak se později ukázalo, tak i nad všemi ostatními, tak těm patří gratulace. Je hezké vědět, že se nám podařilo vzít mistrům ČR set a kdyby hvězdy chtěli víc, možná…..:)

Výsledky a povídání najdete zde: https://czechbadminton.cz/article/prvni-den-mcr-favoriti-postupuji-zaujal-duel-mladiku-i-hroziva-jistota-jana-frohlicha

To důležitější se odehrálo o den později. Naše malinkaté hvězdičky se snaží vydrápat z temné oblohy a získat co nejvíce svitu. Skupinka 6 statečných v doprovodu 5 ještě více statečných (doprovod) vyrazila na turnaj do Radonic. Zde se Malvínka, Klárka, Vašík, Míša, Kačka a Vojta (Volfi) pokusili navázat na poslední kolo turnaje a zvítězit co nejvíce. Pro některé to byl první turnaj tohoto formátu a nějaká ta slzička ukápla, pro jiné ostřílené bardy to byla velká výzva.

Všem se nakonec podařilo uzmout nějaké vítězství, a to je fajn. Všichni podali výkon, na který momentálně mají, a to je dobře. Poděkování za dobrou reprezentaci patří všem a gratulace patří těm, kteří odjížděli z turnaje s pozitivní zápasovou bilancí. Díky patří i doprovodu, který počítá, radí, chválí, kárá a hlavně je vždy oporou.

Kliknutím na obrázek můžete zjistit jak se našim daří a dařilo.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno