MČR U13

09.12.2015 20:17

Mikuláše jsme strávili v hale v Českém Krumlově na MČR U13, kde naši hráči Jan Altera a Radek Janošov nastupovali ve všech třech disciplínách. 

     V mixu hrál Honzík s Magdou Tyrmerovou  ze Sokola Nový Knín a Ráďa s Kristýnou Kozempelovou ze Super star Most.  První dvojice narazila na Markétu Kohoutovou a Ondřeje Psotu, s nimiž prohráli a tím pro ně účast v mixu končila hezkým děleným 17. místem. Druhá dvojice měla čest utkat se s párem Justýna Muchová a Ondřej Viesner, kde ve velké bitvě Ráďa s Kristýnou vyhráli ve třech setech. Další nasazené dvojici Soňa Hořínková a Vratislav Erhart již podlehli, tak se umístili na krásném děleném 9. místě.

     V singlu Honzík hrál první kolo s Adamem Marťanem, s kterým prohrál a musel se spokojit se zápasem o pořadí, kde vyhrál nad Janem Mátlem a tím se umístil na děleném 17. místě. Radek jako nasazený hráč nehrál první kolo, čekal na soupeře v druhém kole. Z druhého kola vyplynul soupeř Pavel Bršťák, kterému Ráďa v napínavém souboji podlehl. Ráďova účast v singlu končila děleným 9. místem.

     Čtyřhru hráli kluci spolu proti dvojici Adam Šulc a Vratislav Erhart. V tomto souboji naši hoši bohužel vůbec nepředvedli výkon, kterého jsou schopni a tím hladce prohráli a loučili se s turnajem děleným 9. místem.  Pravděpodobně klukům na raketě visela již vánoční atmosféra a tak jsme jim ji podtrhli návštěvou vánočních trhů na krumlovském náměstí, kde si užili i čertů a andělů.

autor: Petr Janošov

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno