MČR U13

09.11.2023 08:14

Minulý týden se konalo v Brněnské Xaréně dlouho očekávané MČR U13 kam se sjeli nejlepší hráčky a hráči dané kategorie. Bojovat o titul mistra republiky přijelo 27 nejlepších a mezi nimi i naše Kája Charvátová hájící barvy BaC Kladno.

Pro Káju se jednalo o první skutečné srovnání s nejlepšími a stejně tak tomu bylo i v případě jejího spoluhráče do debla Pavla Pecha z Hořovic. I když toho do té doby společně moc nenahráli, začali nebojácně a v 1. setu vyhrávají rozdílem šesti míčů. S odhodláním začali i set druhý, který ukázal na vyrovnanost hráčů. Káje s Pavlem chybí v průběhu druhého setu opravdu málo a jsou několikrát 1 míček od výhry. Nakonec vítězství ve druhém setu v poměru 28-26 jde na stranu soupeřů. Třetí set je totožný, bohužel i s těsnou výhrou pro soupeře 21-19. Škoda výsledku, určitě na výhru bylo.

V singlu Kája nastupuje na velmi kvalitní soupeřku, Sofii Mrázkovou z Teplic. Bez rozpaků vlétla do zápasu a v první polovině zápasu ještě udržuje vedení, bohužel koncovka je pro soupeřku. Druhý set je v duchu koncovky prvního setu a možná i trochu vinou nervozity Kája končí v 1.kole. Nutno podotknou, že soupeřka si nakonec došla pro 3.místo a přesně takové zápasy, kde se bojuje o každý míček s těmi nejlepší jsou potřeba. Zkušenost, kterou ti nikdo nevezme!

Turnaj měl svou kvalitu, jsme rádi, že i Kája přispěla svým dílem a během turnaje mohla potkat i naší deblovou mužskou jedničku Adama Mendreka a společné foto nesmělo chybět:)

Výsledky: www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=09f885e0-14ae-42fe-aa05-47bc82f55b88

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno