MČR U15 PARDUBICE 2015

26.04.2015 20:45

Za prvního ranního kokrhání se naše posádka ve složení : Dan (trenér), Vojta D. (E.T.), Péťa (Prdloun), Péti taťka a maskot Malvínka (Krkloun) vydala do Pardubic na MČR U15. Cesta příjemně utíkala a co nevidět jsme byli na místě.

    Nástup byl vskutku vydařený. Každý hráč dostal tašku plnou dárků, z nichž pro nás největší váhu měl ručník s vyšitým nápisem Mistrovství ČR Pardubice. Poté nám chlapecký pěvecký sbor zazpíval státní hymnu.

     Humor nás přešel hned, když jsme se dověděli, s kým budeme hrát. Péťa si první zápas zahrála proti hráčce z Teplic - Hejčlové. Tady se jí vyplatil trénink koncovek, protože druhý set skončil 27:25. Při zápase s první nasazenou hráčkou Bárou Hadáčkovou ze sebe Péťa vymáčkla 7 a 6 bodů.

     Nato se Vojta potil se sedmým nasazeným hráčem Vaškem Palánem a potom o pořadí s hráčem Orosem. Byl to dramatický třísetový zápas, ze kterého vyšel Vojta jako vítěz a mohl si tak připsat na své konto první vítězný zápas z MČR...hurá!

     Poslední boj si zahrála Péťa čtyřhru s Verčou Čihákovou, kde bohužel těsně prohráli.

     A jak se dá vyplnit čas mezi zápasy? Třeba takhle: mezi všemi zápasy jsme si užili spoustu legrace. Zahráli jsme si "zahradní badminton", bruslili jsme na kolečkových bruslích, prolézali jsme plotem, s Malvínkou jsme "kradli" melouny a spoustu dalších :).....jestli s námi zase někdy Dane pojedeš, to bychom si z duše přáli, vezmi Malvínku prosím s sebou.

     Domů jsme se vraceli nabytí zkušenostmi, dojmy, dobrou náladou a s výzvou ještě lepších výsledků.

autor: Peťa J.

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno