MČR U17 a kocourek Modroočko

11.11.2019 13:46

V pátek 1.11. jsme nabrali spolu s Honzou, Stáňou a trenérem Danem směr sever Klimkovice, které pořádaly Mistrovství České republiky v kategorii U17. Cesta nám krásně ubíhala bez problémů a na D1 naštěstí nebyl žádný karambol. Kolem deváté večer jsme provolávali Máně, třikrát sláva, že nás v pořádku dovezla.

V sobotu po snídani jsme vyrazili do Ostravy, kde se MČR konalo. Za zpěvu Honzy na námi známého kocourka Modroočka jsme dorazili k hale. Honza se jako jediný z klubu zúčastnil tohoto turnaje, ve kterých měl přímé postupy ve všech disciplínách.

V prvním zápase v mixu nastoupil Honza s Andreou Kobylákovou a dle mého názoru nebyli bojovně naladěni a po dvou setech 21:8, 21:14 prohráli s párem Fürst-Johnová. V singlu nastoupil Honza proti známému Rázlovi a ani tady bohužel nedošlo k nějaké změně ve hře a tak po dvou setech 21:14, 21:12 skončilo trápení. V poslední kapce naděje, což bylo v deblu, nastoupil s kamarádem Matějem proti páru Kopřiva-Smutný. Po prohraném prvním setu 21:14 nastoupili kluci s větším odhodláním se o výsledek porvat. Zjistili, že i s takovým soupeřem se nechá hrát. Po vyrovnané hře v celém setu, kde na chvilku vedli, to vypadalo, že si zahrají i třetí set. Bohužel nakonec se ukázala větší zkušenost soupeře.

Z haly jsme odjížděli ve špatné náladě. Mysleli jsme si, že alespoň nějaký ten zápas bychom mohli urvat. Již víme, že Honzovi před zápasem nesmíme zásadně pouštět kocourka Modroočka:), ale nějaké bojovné písně, které by ho naladili na tu správnou badmintonovou notu…..

autor: Martin

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno