MČR U17 V PODÁNÍ DÍVEK

14.05.2015 14:15

Dne 9. 5. jsme si na naše konto připsali již třetí účast na MČR. Tentokrát se jednalo o kategorii U17. Z našeho klubu se tohoto turnaje zúčastnila Anežka N. a Péťa J.

     Anežka, která si mixa zahrála s hráček Pasekou, se dostala až do druhého kola, kde jim pak cestu zkřížil pár Vašátko, Zelinková. A dále už se bohužel neprobojovali. Péťe s Martinem Štětinou se v mixu nepodařilo projít prvním kolem v souboji s párem Vajsejtl, Vacková.

     Ve dvouhře se nám nedařilo o moc lépe. Anežce se opět povedlo dostat do druhého kola, ale zde ji zastavila druhá nasazená hráčka Dobiášová. Anežka statečně bojovala, ale prohrála 16:21 a 19:21. Péťa neprošla přes první kolo s hráčkou z Pardubic Seibertovou po třísetové bitvě 23:21, 14:21, 15:21.

     A čtyřhry? V těch si Anežka zahrála s Adélou Zuzákovou a opět se dostala do kola druhého. Tady ovšem narazila na první nasazené hráčky Fuchsová, Zelinková, které vyhrály.

     Myslím, že tento rok losy nebyly moc příznivé, ale nemůžeme na ně svádět vinu. Samozřejmě je stále co zlepšovat a příští rok to snad zvládneme o kousek lépe.

autorka: Péťa

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno