MČR U19

13.02.2014 10:35

 

Letošní MČR U19 se odehrávalo v oblíbené Orlové, kam jsme letos již několikrát zavítali a ještě se jistě podíváme. Původní 3 členná sestava účastníků zájezdu se zúžila na 2 a při posledním tréninku před odjezdem to vypadalo, že pojede jen Jovča. Olda se tak urputně rozeběhl při zápasovém tréninku do zadní části kurtu, až zapomněl zvednout nohy a lehký výron kotníku byl na světě. Po zásahu všech odborníků v klubu a použití léčebné metody rohlík se noha stabilizovala a vyrazili jsme.

Turnaj nás zaskočil několika zádrheli jako například s tím, že míče pořadatel nedodává. Je pravda, že bych si mohl přečíst propozice řádně, ale na MČR by toto mělo být pravidlem, pro možnou zvýšení kvalitu služeb. Při otázce na pořadatele, zda je míče možné zakoupit jsem dostal milou odpověď, že ne, proč by na MČR měli mít něco na prodej a nedej bože vyplétaní raket. No chybami se člověk učí a vím, že máme přátele ve Vestci, kteří nám míče prodali.

Výkon Oldy byl poznamenán poraněním nohy a tak jsme to i brali. Snaha hrát na 1-2 údery se někdy dařila, ale když k míči ani nelze doskákat, tak se nedá nic dělat. Olda odehrál turnaj se ctí a s parťákem v deblu sehráli dobré utkání s pozdějšími finalisty turnaje.

Jovča měla dobrý los na singla. V první setu dvouhry se nejprve sehrávala s halou. Ve druhém setu přidala na razanci a přesnosti a povedlo se zvítězit a dovést utkaní do 3 setu. V něm hrála do poloviny utkání přesněji než soupeřka a dodržovala danou taktiku. Bohužel  v průběhu 3 setu ,  došlo k výměně rozhodčího a tím i chvilkové ztráty koncentrace a soupeřce se podařilo obrat v utkání a dovedla závěr setu do vítězného konce. Pochvala patří určitě za předvedený výkon a bojovnost až do úplného závěru utkaní.

FOTODOKUMENTACE v galerii

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno