MČR VETERÁNŮ U NÁS NA KLADNĚ

13.06.2019 07:00

Když Jirka Modlinger před rokem přišel s nápadem, že uspořádáme MČR veteránů, tak jsem hodně odmítal. Jeho argument, že v životě uspořádal víc turnajů, než já odehrál mě nakonec přesvědčil. Zajistili jsme nej halu na Kladně a dle slov Jirky: Tu nejlepší na badminton v ČR, požádali o spolupráci pár firem a především Město Kladno, našli jsme osobu, která turnaj zaštítí – primátor města pan Dan Jiránek, připravili pitný režim ve spolupráci s pivovarem BAKALÁŘ (z tváří účastníků, asi nejlepší informace dne), podařilo se nám díky Jirkovi Fajerovi podepsat spolupráci s firmou VICTOR, která zajistila oblečení pro všechny pomocníky a díky firmě VICTORSport.cz bylo možné odehrát turnaj s míči VICTOR Champion, zjistili jsme, že máme ten nejlepší organizační tým lidí a když tam zapojíme zkušenosti Denise z HC Pardubice (Jardo promiň) a k tomu máme partu členů, kteří pomůžou se snědením všeho co tam připravíme,  pískáním zápasů by bez nich opravdu nešlo, že máme hráče a zároveň bedňáky, kteří opravdu máknou když je potřeba a třeba postaví kurty a pak je zase za 24h složí, protože určitě nemají nic lepšího na práci. Poděkování paní Miladě Novákové za zapůjčení koberců a empajrů. Důležité je i poděkovat Bobovi Novotnému, který zajistil auto pro odvoz koberců z Plzně.

Turnaj byl připraven a mohli jsme slavnostně začít. V turnajovém soukolí jsme měli: Jirku Modlingera, Jirku Konupku, Vráťu Vlka, Zděnka Homolku, Hanču Hončíkovou a mě. Byli jsme doma a podpora fanoušků byla znát. Všichni jsme chtěli ukázat, že jsme nejen dobří organizátoři, ale že umíme ještě pořádně hrát. Podařilo se nám to myslím uspět, protože jsme získali 3 tituly (Skrčený 2x), 3x vícemistři (Skrčený, Konupka a Vlk) a 5x bronz – zde lze dohledat medailisty.

Bylo to úžasné, rád bych poděkoval všem, kteří se podíleli na hladkém průběhu, a hlavně se podíleli na tom, že Kladno znovu zjistilo, že ten nej badminton děláme u nás v BaC Kladno. Tak jak říká klasik: Možná příště přijde i kouzelník, tedy možná za rok znovu.

Výsledky: www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=DFAFDFD6-EDB3-4534-836A-F0A9F1D73FFD

Foto: badmintonkladno.rajce.idnes.cz/MCR_veterani_2019

Poděkování patří:

PROJEKTY S+S

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno