ME SENIORŮ A PRVNÍ ZPRÁVA

20.09.2016 15:26
Ahoj Kladeňáci,
posílám pozdrav ze Slovinského městečka Podcetrtek, kde se koná ME seniorů. Na turnaj se přihlásilo dohromady 1013 hráčů (všechny kategorie dohromady) což je zřejmě světový rekord, protože zatím na žádném turnaji nehrálo přes 1000 hráčů.
Hraje se v hezké 9-ti kurtové hale hned vedle termálních lázní a aquaparku. Jediné co organizátoři trochu podcenili je malá kapacita hlediště, takže zafandit někomu je trošku problém.
Pro mě začal turnaj v kategorii 40+ včera večer zápasem s Angličanem, který byl možná i o trošku lepší než já, ale já měl pevnější nervy k koncovkách. V prvním setu vedl soupeř 17:16, potom už jsem bodoval jenom já. Ve druhém vedl soupeř dokonce už 18:14, ale od tohoto stavu jsem uhrál 7 bodů v řadě a mohl jsem slavit vítězství. Udělalo mi to velkou radost nejenom proto, že Angličan se neporáží každý den, ale i proto, že v dalším kole je nalosovaný Polák, který nepřijel, takže jsem poskočil rovnou o dvě kola mezi posledních 32.
Dalším českým hráčům se daří střídavě, palce držíme hlavně Hance Milisové, která má v kategorii 35+ reálnou šanci na medaili.
Tak se mějte na Kladně a já se ještě ozvu.
autor: Honza 
 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno