MEDALILOVÁ UMÍSTĚNÍ Z MČR POKRAČUJÍ

20.03.2015 15:07

Minulý víkend jsme získali další medaili z republikových šampionátů. Konalo se MČR družstev dorostu a za družstvo TJ Vesec startovala naše hráčka Jovana Skrčená. Už od kvalifikačních kol se formoval úžasný tým, do kterého Jovča náramně zapadla. Nejprve se vítězstvím v severočeské oblasti kvalifikovali na toto MČR. V základní skupině se družstvo střetlo s týmy TJ Astra Praha, So RaDMet Praha a TJ Veselý Brno. V této části turnaje předvedli hráči celého týmu pevné nervy a Jovča s Ondrou Klimešem neporazitelnou dvojici. Sobotním vítezstvím ve skupině se podařilo udělat první krůček k medaili. V neděli nastoupil tým proti SK Český Krumlov a potvrdil roli favorita a zvítězil. Finálovým soupeřem bylo favorizovaný tým So Klimkovice. Jovča ve finále nastoupila ve dvouhře dívek proti vícemistryni Terze Švábíkové. Jovča předvedla kvalitní výkon, ale Terka byla nad její síly. So Klimkovice zvítězil, ale to nezkazilo obrovskou radost družstvu TJ Vesec i s Jovčou. Celému družstvu v čele s trenérem Radkem Holatou gratuluji a především Jovče za její první velkou medaili z MČR.

Měl jsem to štěstí, že jsme mohl pomoc jako second coach pomoci odkoučovat pár zápasů, takový hráči se krácně koučují:).

A co se dozví kouč, když se snaží dát dobré rady?:)

Hráč naslouchá důležité rady, tváří se soustředěně a pak prohlásí

"sluší mi to?", "kouči, dám si Vás do přátel na FB, můžu?", "Jane, už jsi obsadil celý svět? Ne, ještě ne, ale pracuji na tom"

Bylo příjemné setkání s fajn týmem lidí.

autor: Dan

 

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno