MISTŘI KONCOVEK

28.09.2015 14:00

Do města sladkých perníčků zavítali naši dva reprezentanti Radek Janošov a Honza Altera. Vedoucím na turnaji byl Petr Janošov a je vidět, že toto spojení přináší dobré výsledky. Nejprve chlapci nastupovali po boku něžného pohlaví do smíšené čtyřhry. Zde se ukázalo, že spojení hrubé kladenské oceli a vybroušených květin v podobě Kristínky Kozempelové ze Super Stars Most, která hrála s Radkem a Hořovické květinky Magdičky Komínkové přináší ovoce. Honzík s Magdou sice prohráli své úvodní utkání, ale to byla jen malá kaňka na bojovném výkonu. Ráďa se ukázal jako mistr a to mistr koncovek. První utkání zvládli lehce a pomalu se připravovali na svoji pouť. Ve druhém kole nastoupili proti 9/16 nasazenému páru a třetí set 22/20 pro naši dvojici ukázal první mistrovský kousek v koncovkách. Ve třetím kole ukázali své umění dokonale, když porazili 5/8 nasazený pár a to v koncovkách obou setů v nastavení. Díky soustředěné hře a bojovnosti si zasloužili postup mezi 8 nejlepších. Ve čtvrtfinále jim stop vystavili pozdější finalisté, ale postup mezi 8 nejlepších byl pro oba krásnou odměnou a zkušeností, že žádný míč ani stav není ztracen, dokud není úplný konec.

Ve dvouhrách se dařilo více Honzíkovi, který došel do 3 kola, kde prohrál se 2 nasazeným. Zde je třeba ještě zabojovat na koncentraci, aby mohl použít novou zbraň, kterou na soupeře připravujeme. Ráďu a nás udělal smutným již ve druhém kole hráč se jménem David Smutný. I zde víme, že musíme zapracovat na síle ducha, ale speciální tréninkové metody, které Ráďa podstupuje, jistě přinesou výsledky.

Vrchol mistrovství v koncovkách si kluci nechali na společné představení. Ve čtyřhře se museli nejprve popasovat s rolí ¾ nasazených a ukázat své umění koncovek. Hned první utkání chlapci vyhráli ve 3 setu 22/20. Jejich chuť získat na vrcholném turnaji ČR před MČR svoji první velkou medaili se projevila v zápase o postup do semifinále. První set měli chlapci pod kontrolou a druhý zafungovalo kouzlo zvládnutí koncovek v podobě vítězství 21/19 a postup do semifinále. Samotné semifinále bylo odměnou za jejich poctivou přípravu přes léto, soustředění a kvalitní tréninky. Zisk první velké medaile jim jistě přinese chuť do dalšího tréninku a patří jim velká gratulace k výsledku a dobré reprezentaci klubu.

Tady nás máte my jsme mistři koncovek a THIS IS KLADNO:)

Výsledky: https://tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=FEB5F200-5813-4061-B35F-E69D16518ED5

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno