MS VETERÁNŮ 2013

09.09.2013 13:26

Na letošním MS veteránů máme svého zástupce Honzu Jiráska. Zkouší si novou roli reportéra a zde vám přinášíme první zpravu přímo z dění.

"Zdravim vsechny na Kladne,

dostal jsem od předsedy za úkol, posílat info o mojí učasti na MS veteránů, kde reprezentuji nejen Českou Republiku, ale také muj stávající oklub BaC Kladno.

Tento turnaj hostí Turecka Ankara a je to opravdu mega turnaj. Pro představu jen několik čísel: celkový počet hracu -899, počet zapasu které se během turnaje odehrají - 1190, počet kurtu - hlavni hala 12, rozcvičovací hala 4, tréninkova hala 7.

Česká výprava dorazila ve třech vlnach behem víkendu a má celkem 13 členů. Dnes odpoledne jsme si byli zatrénovat a zjistili jsme, že hala je tak velká, že je dost problém orientace i spravné načasování úderů. No, nějak se s tím budeme muset poprat. 

Zítra rano začínaji boje o cenné kovy. Já začínám v kategorii 40+ s nějakým dánským hráčem. Podle jména ho neznám, ale to on me asi taky ne :-).

Ve čtyřhre máme v prvnim kole volno, takže budeme pouze studovat soupeře (buď Turci, nebo Rusové).

Zatim jediny problém na ktery jsme narazili je, že v muslimské zemi standartně nemaji ani v prodejnách, ani v restauracích alkohol. Ale nase touha po večerním pivku zvítězila a nakonec jsme nějake pivo sehnali :-)"

autor: Jan Jirásek

https://www.badminton.gov.tr/

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno