NÁVRAT DO ORLOVÉ

20.06.2018 14:10

   Už v pátek 8. 6. 2018 jsme (já- Verča Čihi, Áďa Srbová, Míša Morávek, Vojta Dvořák a samozřejmě náš doprovod a osobní šofér Pavel Morávek) vyrazili znovu do Orlové Lutyně, tentokrát však na GPA U19. Po pěti hodinách cesty v autě jsme se konečně ubytovali nedaleko haly a během zbytku večera se ještě odpočívalo a nabíraly se síly na sobotní výkony.

   Hned ráno po zahájení turnaje jsme se vrhli na soupeře ve smíšené čtyřhře. V prvním kole se Áďa s Mikim nenechali zastrašit J. Blažkem a E. Šalamounovou, ale v kole druhém už je zastavila dvojice V. Podivín a Š. Vlášková. Já s Vojtou jsme si zahráli hned proti nasazeným jedničkám J. Vajsejtlovi a S. Hořínkové, ale zápas jsme prohráli. I když jsme si mysleli, že v Orlové bychom mohli uhrát slušné zápasy a dostat se alespoň v nějaké disciplíně nejméně do čtvrtfinále, očekávané výhry stále nepřicházely a tak jsme zůstali bez úspěchu až do konce turnaje.

   Ve dvouhrách se Miki utkal s L. Frankem, který ho porazil na tři sety a Dvořku nepustil dále A. Kostrhun. Mě se také v singlu nedařilo a prohrála jsem se svojí soupeřkou z mixu- S. Hořínkovou.

   Bohužel ani čtyřhry pak nezlepšily naše sobotní skóre. V pánském deblu si kluci zahráli proti silné konkurenci- F. Markovi a A. Twardikovi a holky v dámském deblu narazily na M. Moravcovou a K. Petruškovou. Oba tyto zápasy skončily naší dvousetovou prohrou. Tím byl turnaj tedy definitivně za námi.

   Zpět domů jsme odjeli s pocity, že se nám turnaj nevydařil podle našich očekávání a vytyčených cílů, ale na druhou stranu máme teď před sebou celé dva měsíce na trénink a přípravu na další- turnajově důležitější- část sezony.

 

Pro zájemce úplné výsledky zde: www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=3C3E001E-ABC5-4F7F-B80A-7F3F08B0E194

autor článku: Čihy

autor fotek P. Morávek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno