NBL ZHODNOCENÍ

01.06.2014 20:34

V loňského listopadu až do konce května 2014 se u nás ve sportovní hale konala NBL-neregistrovaná badmintonová liga. Z původních 16 hráčů se soutěž rozšířila na celkem 25 účastníků. Liga byla v rámci vyrovnání pohlaví smíšená a z pohledu pořadatele to přineslo více pozitivního než negativního. Odehrálo se mnoho zajímavých soubojů, viděli jsme postupy i pády, celkový vítěz se stal pan Robert Blecha. Vítěz zvítězil nejen svým uměním, ale poctivou přípravou a dodržením pravidel formou odehrání všech utkání i v posledním měsíci ligy. Pravidla je dobré dodržovat, a také jak se někteří přesvědčili, je dobré si je na začátku přečíst.

Pro příští ročník, který začne v říjnu 2014, projde řadou změn tak, aby to pro vás hráčky a hráči oblíbené NBL byla nadále zajímavá a věříme, že se k nám nejenom vrátíte, ale že vaše řady se ještě rozšíří. V rámci zvýšení popularity si pro vás připravíme na září odpolední kurz, který budu v duch „Men in black“. Co vás bude čekat? To zjistíte, pokud se na kurz před dalším ročníkem přihlásíte.

Důležitým faktorem celé soutěže byl i hlavní partner celého ročníku. Hlavním partnerem byla firma Lubas-Sport, která je výhradním dodavatel zboží nejvýznamnější badmintonové firmy na světě –YONEX. V rámci spolupráci s firmou YONEX si u nás můžete vyzkoušet a zakoupit nabídku raket, badmintonových míčů, oblečení a dalšího sortimentu.

Na závěr vám všem chci za celý tým NBL poděkovat za výkony a snahu dosáhnout rychlosti úderů v nejrychlejším raketovém sportu na světě. Těšíme se na další ročník 2014/2015.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno