NEJEN BADMINTONEM JE ČLOVĚK ŽIV

01.06.2020 15:12

V rámci různého rozvolňování jsme provedli řadu akcí, které sice souvisí s badmintonem, ale ne tak s raketou a míčkem. V rámci pravidelné přípravy probíhá od května každou středu atletická příprava, na kterou využíváme sítenské údolí. Je určena pro všechny členy klubu, jen jsme zatím pracovali se závodní skupinou. Kdo bude mít zájem, tak se setkáváme každou středu v 18h u kladenského ZOO.

Je potřeba se věnovat i úřední činnosti, a tak ve čtvrtek proběhla členská schůze a zápis bude uveřejněn na nástěnce v hale a v případě zájmu zašlu. Projednali jsme hospodaření, rozdělení tréninkových skupin a další důležité věci. Příjemnou tradicí se jistě stane skutečnost, že každý rok bude vybrán 1 vyvolený, který přinese jako občerstvení dort – děkujeme Vráťovi za nápad vzniku této tradice a přinesení 1 vzorku.

Nedílnou součástí naší činnosti je i zvelebování haly a okolí. Brigáda za účasti 20!!! lidí přinesla pořádnou dávku provedené práce, kterou může každý návštěvník obdivovat při vstupu do haly, při návštěvě baru, použití míčů na nastřelování a v zimě, kdy budeme pro pocit tepla používat dřevo, které je naštípané a uskladněné.

Pokračujeme dále i ve sportovní činnosti a letos budeme fungovat i přes prázdniny, dále připravujeme sérii turnajů, jejichž termíny brzo uveřejníme.

Ve čtvrtek 4.6.2020 se 3 zástupci klubu zúčastní křestu knihy Sport NA Kladně, tak se těšíme, co hezkého o našem klubu bylo naspáno.

Sportu zdar a badmintonu zvlášť.

Foto a video naleznete zde: badmintonkladno.rajce.idnes.cz/Nejen_badminton_hrajeme/

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno