NEJMENŠÍ PUŠKY V AKCI

28.01.2018 19:36

Sobota dopoledne 27.1. byla trošku badmintonově rozdvojená. Nejdřív jsme zahájili turnaj GPC U17, kde nás reprezentovali na našich kurtech Vojta Volf, Luki Bystřičan, Evča Tomášková a Barča Vernerová. Jak to dopadlo zjistíte od spisovatele von Morávka během tohoto týdne. Bohužel naše skupina byla oslabena chřipkou, která si jako oběť vybrala Honzíka Alteru, přejeme rychlé uzdravení. Naši nejmenší v čele s trenéry Hankou a mnou jsme v 11 vyrazili směr Kralupy nad Vltavou. I naši skupinku zaskočila chřipka a zde si jako svého parťáka na sobotu vybrala Klárku a Náťu, také přejeme rychlé uzdravení.

Zbytek týmu pln odhodlání a chutí se poprat o svoji chvilku slávy dorazil lehce před 12 do Kralupské haly. Malvínka, Eliška, Vašík a Štěpik vybrali nej místo na rozložení základního tábora a hurá na soupeře. Všichni makali, bojovali, snažili se prodat co mají natrénováno, občas přiváděli k šílenství trenéry, když místo zakončení soupeři hezky nahráli, ale žádný balón nebyl ztracen. Nejlépe si vedla Malvínka se 3 výhrami a 2 prohrami a skončila na 9. místě. A jak dopadli ostatní? No dobře a slíbili, že příště to bude minimálně chvalitebně.

Pochvala patří pořadatelům, Haničce za koučink a bábovku. Nepochvala patří rodičům, kteří zasahují do zápasů a jejich chování do badmintonu nepatří, a protože jsou tu zlatá badmintonová pravidla pro miniton, tak věřte, my je budeme na všech chtít dodržovat, protože badminton je hra gentlemanů a ne…. Tak zase příště:)

Výsledky: gpdu13_kralupy_270118.xlsx (20490)

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno