NEJMENŠÍ V AKCI OD U11 PO U15

11.02.2019 13:18

Víkend 26.-27.1. jsme vyrazili na GPA U13 do západočeské Aše. Na tomto turnaji měla právo startovat Malvínka S. a byl to pro ni 1 velký start na turnaji GPA. Nejprve jsme dorazili v pátek do nejzápadnější české vísky s názvem Krásná, kde jsme se ubytovali a překvapivě setkali s Malvínky spoluhráčkou na čtyřhru Klárkou Brázdovou. Turnaj začal rozlosováním a zjištění, že dnes si opakovaně zahraje Malvínka s malou Osičkovou:). Opakovaně znamená, že se potkaly 3x. Pro pořádek uvádím, že losování proběhlo pod dozorem předsedy svazu pana M. Osičky:). Turnaj proběhl k naší spokojenosti s tím, že v každé disciplíně Malvínka vyhrála kolo a chyběl kousek od medaile. Pro služebně starší uvádím, že bylo hezké pozorovat, jak proti sobě nastupují děti rodičů/hráčů, kteří se ještě před pár lety potkávali sami na kurtě:).

Hned následující sobotu 2.2.2019 vyrazili naši hráči za body a na zkušenou na GPC U15 do Prahy. Zde jsme se díky „losu“ užili všechna utkání proti 1 až 3 nasazením, ta náhoda losu.. Naši si z losů hlavu nedělají a makají a vítězství aspoň kola 1. nebo o pořadí se podařilo uhrát Malvínce, Klárce J.. Vašík J. a Štěpán K. si svá vítězství vybrali na turnaji GPD U15 13.1.2019. A jak nám jedna moudrá hlava poradila, my budeme vyhrávat a děkujeme ji za motivaci.

V neděli 10.2.2019 jsme pořádali 1. kolo letošního zimního Kladno junior Cupu. Tento turnaj byl otevřený a pro hráče Středočeské oblasti nominačním o postup na MČR U11. Celkem se sešlo 6 děvčat a 6 chlapců z celé ČR. Kladno mělo 2 želízka v turnaji – Štěpán Souček (premiéra) a Nataniel Skrčený (turnajový rutinér). Pro naše kluky byl turnaj odlišný v tom, že Štěpán se snažil bojovat se vším a všema a nakonec vybojoval 1 výhru. Pro Náťu to znamenalo jediné a to: „Nepřijede Péťa Martinec, super, tak to vyhraju“. Jak řekl, tak udělal. Se všemi soupeři si poradil a spokojeně si odnášel domů pohár pro vítěze a jako bonus velkou OREO čokoládu.

Výsledky: tabulka turnaj KJC 10_2_2019.xls (29696)

Foto: badmintonkladno.rajce.idnes.cz/KJC_10_2_2019/

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno