NOVÝ PARTNER KLUBU

03.10.2014 09:16

Rádi bychom vám představili nového partnera badmintonového vybavení klubu. Podařilo se nám domluvit exkluzivní spolupráci se společností Victor sport s.r.o., která je výhradním zástupcem firmy VICTOR pro ČR. Jsme rádi, že máme nového strategického partnera na dodávku kompletního badmintonového vybavení. S oblečením od společnosti VICTOR bude nastupovat družstvo „A“ v Extralize smíšených družstev. Věříme, že se nám podaří dobře reprezentovat tuto kvalitní badmintonovou značku, která je například spojená s oficiálním vybavením korejského národního týmu.

Jako první společnou spolupráci vám představujeme AKCI 1+1 TOP MODELY VICTOR. Tato akce limitována do 14.11.2014. Jedná se o možnost nákupu TOP modelů raket a obuvi, kdy při zakoupení jednoho typu z vybraných raket nebo bod obdržíte druhou raketu nebo pár bot ZDARMA:).

V tuto chvíli máte jedinečnou možnost si jak TOP modely raket, tak i vybrané druhy závodní obuvi u nás vyzkoušet a zakoupit.

Věříme, že společná spolupráce mezi klubem a VICTOR přinese zvýšení kvality badmintonu a badmintonové nabídky u nás v Badminton Club Kladno.

Zde můžete přejít přímo na stránky

Zde si můžete prohlédnout nabídku AKCE 1+1

autor: Dan

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno