NOVÝ ŠKOLNÍ ROK, NOVÁ SEZÓNA

01.09.2015 12:21

V letošním létě se v našem klubu udála řada zajímavých akcí. Naši nejmenší měli své baby campy, kde bylo úžasné pozorovat, jak se zlepšuje naše nová generace a má chuť se učit další cvičení. Na této akci spolupracovali H. Hončíková a D. Skrčený s asistenty O. Pokorným, J. Skrčenou, V. Dvořákem a M. Dufkovou. Poděkování patří jim a také rodičům, kteří zajistili stravování. Akce se velice povedla a celkem 15 minibadmintonistů udělalo další krůček k badmintonovému nebi.

Další akcí bylo klubové soustředění, které proběhlo v nejvyšší kvalitě a ke spokojenosti všech účastníků.

Velkou akcí ve spolupráci s Městem Kladno bylo „Léto Kladenských dětí“. V naší hale se této akce účastnilo neuvěřitelných 80 dětí, které si vyzkoušely různé zábavné hry a také speciální badmintonové tréninky. Věřím, že se jim toto líbilo a podle velkého zájmu o cvičení a spokojené výrazy při čínské odměně.

Velkým projektem byla akce s názvem „Poznej Kladno“. Předpremiéra tohoto projektu bude dnes v 19.30h v hale BaC Kladno, které se účastní, herci, režisér, pomocníci. Byla to úžasná zkušenost a poděkování patří všem, kteří se na tomto podíleli a pomohou nám ukázat, kde všude se dá hrát badminton. V nebližší době se tento projekt objeví na webu badmintonkladno.webnode.cz.

V letním období se připravují nejenom hráči, ale i naše hala. Společnými silami jsme provedli nové nalajnování kurtů, oprava nářaďovny, nástěnek atd.. Největší a nejrozsáhlejší akcí bylo provedení nové vodovodní přípojky, která nám umožní bezproblémový provoz. V tomto směru se stojí za to poděkovat R. Novotnému a V. Dvořákovi, bez kterých by to neproběhlo hladce. Bylo to akce, na kterou jen tak nezapomenemeJ.

Podařilo se nám zajistit nové posily do extraligy, zařadit naše mladé hráče do družstev dospělých, připravit tréninkový plán pro všechny tréninkové skupiny tak, abychom stavěli na tradici a výkonnostním badmintonu.

Od 9.9.2015 se rozeběhne nábor tréninkové skupiny st. a pá, kde máme zajištěno celkem 5 trenérů, kteří chtějí tvořit kvalitní tréninkové podmínky a záleží jim na společném rozvoji klubu.

Všem, kteří budou pokračovat v našem klubu, přeji dobrý start do nové sezóny a školního roku. Těm, kteří naše řady opustili, přeji hodně štěstí na jejich cestě.

V neposlední řadě bych rád poděkoval těm, kteří klubu pomáhají a oceňují práci všech, kteří ve svém volném čase se snaží připravit kvalitní program a využití volného času pro členy klubu. Děkuji za vaši vyjádřenou podporu a věřím, že společně se posuneme dál a klacky, které nám přiletí pod nohy, rádi přetvoříme na teplo v našich halových kotlích.

Na závěr: žádám všechny členy, aby řádně sledovali webové stránky, všechny informace jsou zde uvedeny a dále ostatní informace vám vždy předají vedoucí tréninkových skupin. Těším se na novou sezónu a nezapomeňte THIS IS KLADNOOOJ.

 

Bc. Daniel Skrčený, předseda BaC Kladno

Foto z akce LKD

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno