OBLAST JE NAŠE JIŽ NĚKOLIK LET

11.12.2017 20:36

Již každoročně se sešli nejlepší hráčky a hráči Středočeského kraje na Oblastním přeboru a nejlepšího krajského hráče. Naše výprava bývá nemalá a letos se dalo mluvit až o davu. A dav nahání hrůzu děs a nám pocit dobré práce, když nás jezdí víc a více. Vypravili se do Králova Dvora bojovat o čest slávu a postup na MČR jednotlivců tito kladenští rytíři: A. Srbová, M. Dufková, V. Čiháková, M a V. Řehořovi, O. Pokorný, D. Skrčený, J. Konupka, V. Vlk, V. Volf, M. Jenčík a R. Novotný. Bedlivý čtenář si všímá drobných jmenovitých zajímavostí mezi zvířecím zastoupením našich mužných zástupců (zlehčení vážnosti situace:)).

V prvních možných utkáních jsme se nečekaně všichni potkali v mixu, kde si naši zástupci vybrali menší část smůly, a to nepříjemným zraněním Martina Jenčíka v podobě vyvrknutí hlezna. Přejeme brzké uzdravení a hlavní je, že nově narozená dcera Martina a Monči Erbenové byla řádně zapita a my Magdalence přejeme mnoho štěstí a zdraví. Zde jsme získali celkem 2 medaile a to bronz pro Áďu s Oldou (slibuji, že už budu proti vám nastupovat, až Malvínka vyroste, do té doby jsou kurty vaše) a stříbro zůstalo pro mě a Verču Čihákovou. Do singla mužů zasáhli všichni vyjma mě a byly z toho opět 2 medaile. Jedna se hřeje v dlaních Jirky Konupky (s ohledem na jeho věk nebudeme datum narození sdělovat, ale je to úctyhodný výkon) a je z kovu bronzového, druhou pro sebe uzmul Olda Pokorný, ta je stříbrná. Ve dvouhře dívek (věkem tam žádná žena nebyla) nás zastoupily Monča D. s Verčou Č.. Příjemným překvapením bylo nakonec 3. místo pro Monču D..

Poslední disciplínou byly čtyřhry mužů a žen. Ve čtyřhře žen jsme získali celkem 4 medaile a všechny bronzové, které od soboty patří sestrám Mirče s Verčou Řehořovým a Ádě Srbové s Verčou Čihákovou. Naši mužní zástupci se vrhli na všechny soupeře a do finále jsme se probojovali my s Oldou. Pro mě to bylo 6 finále za sebou s tím, že 5 předchozích jsem se svými parťáky proměnil ve zlato. A letos to byla premiéra po boku Oldy a celý turnaj i finále jsme si užili dosyta. Olda po singl už pletl sotva nohama, ale dopletli jsme to společně až k vítezství, které nám zajistilo start na MČR 2018. Sluší se dodat, že naše dravé mládí M. Morávek s V. Volfem (Neplést si s V. Vlkem) vybojovalo bronzové medaile.

Se ziskem 15 medailí jsme největší sběratelé medailí v oblasti a děkuji všem za dobrou reprezentaci klubu.

autor: Dan

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno