OBLASTNÍ PŘEBORY STŘEDOČECHŮ

04.04.2022 15:13

První dubnový víkend jsme v sestavě 2 a půl chlapa vyrazili na OP kategorií U13 a U17. Malvínka S. se Štěpou K. startovali v kategorii U17 a aby jich nebylo málo a Štěpa mohl hrát čtyřhru, tak byl nasazen do této kategorie nakonec i Náťa S. Natík S. startoval jediný za Kladno v této kategorii, ale jako 1 v oblasti získal 2 zlaté a 1x bronzovou medaili, tedy potvrzení postavení v oblasti.

Ve starší kategorii naši svěřenci bojovali urputně, někdy úspěšně, někdy méně. V mixu se podařilo Štěpovi s Malví postoupit do finále, kde je čekali staří známý Václav s Kajou, kteří předvedli již ohraný film s vítězným koncem pro ně. Stříbro do naší kladenské kapsičky padlo právem. Ve dvouhrách nás los nepřekvapil, bohužel Štěpovi se nepodařilo přejít přes 1.kolo a tím jeho putování ve dvouhře skončilo. Malvínka bojovala statečně, ale opět prohrané koncovky obou setů 24:22 a 22:20 ji odsoudili k boji o 3. místo. Ten zvládla a bronz byl do naší druhé kapsičky. Zbývala 4hra chlapců, kde Natík se Štěpou po boji padli v semi a odvážejí si domů krásné 3. místo.

Trenér Dan své svěřence nechal na pospas řidičskému umění pana Kruncla a vydal se hledat své štěstí do známě haly v Praze Vinoř s příslibem, že se nezraní a odehraje turnaj GPA dospělých. To dodržel, společně s Filipem S. přešli přes 1. kolo ve čtyřhře a díky pokračování v rodinné tradici neproměnění vyrovnaných koncovek prohráli ve 2. kole 21:16 a 26:24. Turnaj úspěšně zvládnut a další pokračování nás čeká od čtvrtka 7.4.2022. Na pořadu dne je turnaj kategorie BEC U17 v Českém Krumlově.

Všem hráčům patří poděkování za reprezentaci klubu.

Poděkování patří partnerům klubu:

Město Kladno, VICTORSport, a.s. a další.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno