OD GPA PO GP C, VÝSLEDKOVÝ SPECIÁL

18.09.2020 10:46

Druhý zářijový víkend nás opět rozeslal do badmintonových kolbišť – Pardubice GPA U15, Velká Cena Kladno – GPC dopělých a GPC U19 Kladno OPEN.

V Pardubicích naše kvarteto V. Jonáš, K. Jonášová, M. Skrčená a Š. Kruncl startovali na republikovém turnaji a těšili jsme se, jak se podaří zúročit letní příprava. Pro sourozence Jonášovi to byla premiéra na GPA a vedli si dobře. V. Jonáš se Š. Krunclem byli kousek od vítězství v 1. kole 4hry. Byla vidět chuť a zlepšení. K. Jonášová se snažila odehrát co nejlepší turnaj, ale zranění nohy ji nedovolovalo odehrát její max. Vítězství ve dvouhře v 1. kole se povedlo M. Skrčené, když následně narazila na ¾ nasazenou hráčku. Zde byla vidět opatrnost ve hře, která nepomáhala k vítězným míčům. Ale každé uhrané kolo na GPA je super výsledek.

V neděli 13.9.2020 jsme pořádali GPC Kladno OPEN kategorie U19 a startovní pole čítalo 30 chlapců a 13 dívek. I zde se naši hráči – M. Skrčená, J. Altera, V. Volf a M. Korynta. Naši hráči vstupovali do turnaje s různými ambicemi, ale v 1 disciplíně se podařil husarský kousek s velkým překvapením v podobě celkového vítězství. Do dvouher zasáhli pouze mužští zástupci a M. Koryntovi se podařilo vyhrát zápas o pořadí, V. Volf došel do čtvrtfinále a Honza po hezkém výkonu získal bronzovou medaili. Ve čtyřhrách se Honzovi s Vojtou podařilo probít se do semifinále a malý kousek chyběl k postupu dál 22:20 prohraná koncovka zamrzí. Malvínka spojila své síly s Terkou z Mostu a holkám se povedlo projít také do semifinále a bronzová medaile jim slušela. Největší překvapení se zrodilo v mixu, kde se rozhodli startovat Honza A. s Malvínkou S. Protože se jednalo o 1 turnaj Malvínky v kategorii U19 (startuje 1 rokem v kategorii U15), tak nebyli nasazení, ba naopak los byl hodně krutý, když ve 2. kole hráli proti 1. nasazeným. Oba naši hráči hráli velice uvolněně, správně takticky a přes 3 3setové bitvy si došli až pro zlato. Moc hezký úspěch a motivace do práce dál.

Poděkování patří organizátorům turnaje: J. Skrčené, M. Dufkové a Z. Skrčené

autor: Dan

Výsledky

GPC dospělých VC Kladna:    www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=1CBDE6ED-21E8-46AF-AF4B-833C2155CF24

GPC U19 Kladno OPEN:        https://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=D4C46E4C-1EA3-4E61-A8F6-BA87347339A9

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno