Od U13 po U19 jsme všude

22.01.2020 10:37

Prvním turnajem letošního roku, který jsme pořádali, byl turnaj kategorie GPC U19. Startovalo celkem 21 hráčů a z toho se z našeho klubu do bojů vydali 2 hrdinové – J. Altera a V. Volf. V mixu startovali oba hrdinové. Více se dařilo Honzovi s A. Kobylákovou, kteří prošli až do finále. Zde je po 3 setové bitvě zastavila dvojice Patera – Hejduková. Hezký výsledek s ohledem na skutečnost, že se na cestě do finále porazit 2. nasazené. Dvouhry bohužel nevyšli podle našich představ, ale s ohledem na skutečnost, že u Vojty již probíhala nemoc a Honza je párový hráč, nešlo až tak o katastrofu. Ve čtyřhrách si všichni zahráli pořádnou porci zápasů ve skupině. Oběma zástupcům i když každému s partnery z jiných klubů, se podařilo uhrát medailové umístění. Vojta s J. Müllerem vystoupali na 3. místo a Honza s M. Šilhanem celý turnaj opanovali. Poděkování patří Skrčené J. za řízení turnaje, Skrčené Z. za zajištěné obsluhy hladových krků a paní J. Tůmové za diplomy.

V tom samém termínu startoval J. Svoboda na turnaji GPC U13 v Pražské Vinoři. Kuba vyrazil jako jediný zástupce, ale to mu nezabránilo pořádně soupeře prohnat. Startoval ve dvouhře a 4hře se spoluhráčem z So RadMet J. Matuškou. Kuba byl nasazený jako hráč č. 3 a i díky své první výhře nad herně neoblíbeným hráčem Hašlem z Benátek nad Jizerou své nasazení obhájil a vybojoval bronzovou medaili. Ve čtyřhře po boku svého nového parťáka pro tento turnaj se postupně sehrávali, až se jim podařilo dostat do finále. Zde již soupeři byli nad jejich síly, ale každé finále se počítá a zisk stříbrné medaile je parádní úspěch.

Tuto sobotu 18.1. startovala další část našeho klubu na turnaji GPC, tentokrát v kategorii U15v pražském Hamru. 3 mušketýrky (K. Jonášová, A. Kopernická a M. Skrčená) a 1 mušketýr V. Jonáš. Malvínka hrála mix svým stálým parťákem F. Titěrou a čtyřhru s novou parťačkou N. Vránovou, Vašík hrál mix s Klárkou a Bety čtyřhru s Klárkou, tedy každý startoval min ve 2 disciplínách. Oba páry se v mixu dostaly do čtvrtfinále, bohužel dál cesta přes silné soupeře nešla. Ve dvouhrách se Vašík dostal do 2. kola, ale zde se potkal s mixérem Malvínky Titěrou, který ho dále také nepustil. V holkách si cestu do čtvrtfinále po boji vyhrála Malvínka, ale opět to bylo pouze čtvrtfinále a medaile to ještě nebyla. Zbývaly čtyřhry, ve kterých jsme zkoušely nově sestavené páry. Bety s Klárkou vyhrály kolo, ale v dalším byly proti postupu jejich soupeřky. Malvínka s Natkou se postupně sehrávaly a po zvládnutí dramatických koncovek, poražení 2. nasazených prošly až do finále. Zde je čekaly soupeřky o hlavu až 2 vyšší, o par kil silově vybavenější a o mraky turnajů zkušenější. Po uklidnění Malvínky, že jsou holky ročník 2006 se finále rozběhlo. Finále dopadlo podle očekávání, ale to nic nemění na skutečnosti stříbrné medaile, kterou si po zásluze na svém 1 společném turnaji Malvínka s Natkou vybojovaly. Poděkování patří Hance Hončíkové za super koučování, které přineslo stříbrnou medaili.

autor: Dan

Výsledky: www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=509C2F8E-86AC-4AEC-9006-0C9722E55A0C

https://www.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=1D97C1A8-C167-4E28-A6E2-A1A7E3A9D943

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno