Pár novinek s porady trenérů

04.01.2013 00:23

Vážení rodiče a milí hráči. Vzhledek k velmi pozitivním výsledkům právě ukončeného krátkého zimního soustředění jsme se rozhodli, že bychom tutu akci chtěli pořádat každoročně 3x až 4x. Termín dalších dvou pro letošní školní rok je 15.3. - 17.3. a 14.6. - 16.6.2013. Prozatimní finanční rozvaha vypadá tak, že bychom se mohli dostat někam na 850,-Kč za jedno soustředění. Propozice včetně konečné ceny budou včas vyvěšeny na těchto stránkách. Další novinkou je prodloužení tréninkových jednotek skupiny hráčů mající své tréninky ve středu a v pátek. Začátky jednotlivých tréninků se s platností od 9.1.2013 posouvají o půl hodiny do předu, konec tréninků zůstává stejný. Výše členských příspěvků se nemění. Zatím poslední věc k řešení je úhrada hráčských licencí. ČBaS zavedl od roku 2012 elektronické hráčské licence, které si musí koupit všichni hráči, kteří se chtějí účastnit turnajů. Cena hráčské licence je 100,-Kč a má platnost jeden kalendářní rok. BaC Kladno je zakoupil hromadně pro všechny své členy, kteří ji vlastnili v roce minulém. Teď je potřeba klubu zaplatit zmiňovaných 100,-Kč. Peníze budou vybírat trenéři. Pokud hráč licenci nemá (nevlastnil ji v roce 2012) a chce se zúčastnit turnajů, klub mu ji na požádání a po zaplacení 100,-Kč zajistí. 

Hráčskou licenci ve skupině středa - pátek má zakoupenu a 100,-Kč přinese:Altera Jan, Dufková Monika, Dvořák Vojtěch, Hartman Kryštof, Hašková Jana, Jadwiszczoková Natálie, Morávek Michal, Morávková Pavlína, Procházková Michala, Schořová Sonja, Schořová Adéla, Suchánková Barbora, Suchánková Martina, Volf Vojtěch a Volfová Natálie.  

Na závěr bych rád informoval, že v letošním roce se BaC Kladno rozhodl účastnit mezinárodního turnaje v Německu. Termín je 30.3 - 1.4.2013, turnaj se hraje v Berlíně a je určen kategoriím U11 až U26. Vybraní hráči a hráčky, pro něž by mohl být tento turnaj přínosem, nebo oživením, budou včas informováni od svých trenérů o všech podmínkách účasti. 

 

Marek

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno