Podzimní soustředění klubu.

13.10.2013 13:59

 

Podzimní soustředění klubu proběhne ve dnech 27. a 28. října 2013 v hale BaC Kladno. Nocleh a jídlo bude jako vždy, zajištěno v hale. S sebou spacák, karimatku, švihadlo, oblečení do haly na dva dny, badmintonové vybavení, společenskou hru a dobrou náladu. Chybu neudělá ani ten, kdo si vezme svůj příbor. Trenérsky budou soustředění zajišťovat Daniel Skrčený, Marek Schoř, Jaroslav Holeček, Barbora Toncarová a Miroslava Řehořová.  Cena je 500,- Kč za hráče. V ceně je zahrnuta strava, míčky, nájem tělocvičny a odměna trenérům. 

Nominováni jsou tito hráči a hráčky: Adéla Schořová, Martina Suchánková, Jan Altera, Pavel Hrubec, Radek Janošov, Vojtěch Volf, Lukáš Bystřičan, Daniel Svoboda, Michala Procházková, Jana Hašková, Monika Dufková, Kryštof Hartman, Vojtěch Dvořák, Michal Morávek, Sonja Schořová, Adéla Srbová, Petra Janošová, Anežka Nováčková, Jovana Skrčená, Veronika Řehořová.

Svou účast, nebo případnou neúčast, potvrďte co nejdříve emailem na adresu: schormarek@seznam.cz

První tréninková jednotka začíná v neděli v 10 hodin. Dorazte s náležitým předstihem, ať se stačíte ubytovat a rozběhat. Předpokládaný konec je v pondělí v 17 hodin.

 

Marek

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno